lördag 28 januari 2017

HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK - TESTAS

Jag har hört och läst mycket om Hudas matta flytande läppstift och bestämde mig därför för att testa dessa. Jag beställde de nya set som de gett ut med fyra mini läppstift så man kan testa olika färger.


Jag har Kyle Jenners flytande läppstift sen innan och ville jämföra dem med dessa från Huda. Har hört att dessa från Huda ska vara mindre torra på läpparna och sitta bättre.


Här ser ni de fyra olika nyanserna som följde i setet som heter BROWN. Det finns fyra olika set och jag är aningen sugen att att även testa den som heter PINK. Den som hette NUDE var väldigt blek, alltför bleka nyanser för mitt ansikte och mina läppar.


Här ser ni de olika fyra swatch jag tog av dessa på handen.


Från vänster till höger: Spice Girl, Vixen (den mörkaste färgen), Flirt och sist Trendsetter (som är den enklaste att bära).Den största skillnaden mellan dessa och Kyle Jenners matta läppfärger är att dessa från Huda tar längre tid att torka på läpparna. De känns mindre torra men jag kan tycka att Kyle Jenners sitter lite bättre och torkar snabbare.


 Tror Spice Girl och Trendsetter kommer att bli de jag använder, de andra två får jag helt enkelt ge bort :-)
Har ni hoppat på trenden med dessa flytande, matta läppstift? Har ni provat någon av dessa?

Önskar er alla en fin helg!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER