söndag 29 januari 2017

LH COSMETICS - INFINITY PALETTE & BORSTAR

Jag ÄLSKAR paletter och ännu mer sådana som man kan använda till flera ändamål, som Linda Hallbergs Infinity Palette. Denna palett är behändig nog i storleken så man kan ta med sig den när man packar och den innehåller det mesta till ansiktet: Rouge, Ögonskuggor, Brynskugga, Highlighter och contouring. Det mesta helt enkelt. Denna palette och borstarna är bland de första produkterna Linda Hallberg släppt i sin första kollektion. Jag älskar Lindas kreativitet och rebelliska sida, hon gör som hon vill och gör inte bara fina, söta sminkningar utan hon vågar utmana.Paletten har fina neutrala färger och jag blev helt till mig när jag fick hem denna och ville egentligen bara trycka min penslar i den och börja testa denna. Pigmenten är bra men den är inte super pigmenterade utan tanken är att dessa ska kunna bygga upp så man får fram både mjuka och starkare sminkningar med denna.Penslarna är supercoola och helt veganska. Färgen på stråna gör också att de är enkla att hitta bland mina andra penslar. De är mjuka och kvalitén känns hög på dessa. Detta är Basic Kit och innehåller följande penslar till ögon och ansikte:

* Blending Brush
* Angled brush
* Finishing Brush
* Precision Brush
*All over brush
&
* Powder Puff

Den största penseln kan användas till både rouge och puder enligt mig beroende på storleken på ansiktet. Övriga borstar funkar till ögonen och till highlighter.Puder puffen är superfin, mjuk men troligast mest användbar för make-up artister i sitt arbete.


Nu till paletten: smal, snygg och kompakt design.


Stilrent.


Jag gillar de färger som finns i denna palette och jag kommer troligtvis att använda mig av samtliga dessa. Det ENDA, om jag ska säga något mindre positivt, är att jag saknar en coolare accentfärg, tex en guldbronzig, roströd, skogsgrön, eller någon annan mer BABAM Färg.


Jag hade även önskat mig en highlighter med mer OOMPH, om ni förstår, dvs med mer glitter/skimmer. De två som finns är superfina men man får bygga upp dem så att de inte blir alltför diskreta på huden.


Ögonskuggorna/Brynfärg,Sculpting färgerna är väldigt fina och jag kommer att använda samtliga. Gillar att dessa är matta. De är något pudriga men inget som stör då de är enkla att blanda ut och få till snyggt på ögonlocken. Väldigt fina!


På det stora hela måste jag säga att jag gillar LH Cosmetics Infinity Palette och borstarna. Kanske att om man ska välja någon av dessa att prova så skulle jag definitivt börja med paletten som är prisvärd med sina 399 kronor för den storleken och för kvalitén som man får.
Är väldigt imponerad av Lindas första produktsläpp och ser fram emot fler paletter från henne i framtiden.

Har ni hört om dessa palett innan, har ni testat den?

Hoppas ni har en fin söndag!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER