måndag 16 januari 2017

MINA FAVORITMASCAROR UNDER 2016

Jag har alltid haft en favoritmascara genom åren men det har tillkommit några fler under 2016. Too Faced, Marc Jacobs, Dior, Lancôme, Charlotte Tilbury och YSL.Här har ni mina favoriter under året som gått. Egentligen är det 5 mascaror och en ögonfrans booster.
Diorshow Iconic är en trogen följeslagare som jag haft under minst 3 år, Lancomes Cils Booster XL (är en väldigt bra fransbooster som ger mina fransar extra volym), Marc Jacobs är en ny bekantskap, Better than Sex har jag använt ett tag nu, CT volym mascara och sist men inte minst YSL Shocking mascara som ger massor av volym och separation.
(Halsband Chanel)


Denna mascara ger böj och volym och den är makalöst bra, därav att jag haft denna under minst 3 års tid som min ständiga HG-mascara.


Lancôme Cils Booster XL är en väldigt bra fransbooster som ger massor av volym.Marc Jacobs är en ny mascara som dykt upp under året och som ger mycket volym och längd. Kan ge lite klumpiga fransar men man får vara lätt på handen med denna.


Min favoritmascara under detta året är definitivt denna från Too Faced: Better than Sex mascaran.
Den ger mig allt, längd, volym och böj. SÅ BRA även om den kan fälla aningen under ögat efter ett par timmar. Denna har jag använt under flera år och den är fortfarande en favorit.

YSL Shocking mascara är superfin och ger mig massor av volym samtidigt som den separerar mina fransar och ser till att hålla de klumpfria, inte mycket längd men däremot massor av volym.
Älskar denna! Denna har jag också upptäckt under året.
Sist men inte minst kommer här Charlotte Tilburys volym mascara Full Fat Lashes som ger volym men som framförallt separerar fint och ser till att mina fransar håller sig klumpfria :-) Kanske den som är minst favorit bland dessa men som ändå platsar här.

Har ni testat dessa? Vilken är eran favoritmascara?

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER