fredag 6 januari 2017

MARC JACOBS PUDER & ÖGONSKUGGOR - REAKÖP

Sephora har finfin REA och av en slump lyckades jag hitta dessa fina saker till mellan 50-60% rea. De perfekta skuggorna och ett fint puder från Marc Jacobs. Hade nog inte köpt dessa till ordinariepris men på rea var det riktiga fynd.


Ljuvliga paletter och i fina små förvaringsväskor kommer de också.
De två paletterna jag köpte var riktiga klassiska paletter som passa till vardags och fest. Den ena var på 50% REA och det andra på 60% REA.
Den översta heter 116 The Innocent
och den understa paletten heter 108 the Glam. Den översta paletten har mycket glitter i den första och sedan är den andra två ganska matta. Den understa är tvärtom, den största är matt och de andra två har mer glitter. Dessa har fina pigment som verkligen sitter bra och länge på ögonlocken. De håller verkligen hög kvalité. The Innocent kostade mig 127 kr och den andra the Glam kostade 217 kr på REAN. 


Pudret som jag köpte i färgen Fawn 450 heter perfektion powder och är ett finishing puder. Den är otroligt fin mald och den ger en väldigt fin finish på huden. Den är matt men ger ändå viss lyster. Färgen smälter dessutom in perfekt med min egen hudton.


Stor och otrolig lyxig! För 220 kronor kändes denna som är FYND!


Har ni fyndat några fina skönhetsprodukter? Själv har jag mest fyndat skönhetsprodukter och sedan har jag fyndat tre Odd Molly plagg, två par byxor (ett från Rodebjer och ett från Tiger), samt en klänning från Malene Birger. Jag har hållit igen och enbart fyndat sådant som jag faktiskt har haft behov av (mest jobbplagg). 

Har ni en egen REA-strategi? Har ni gjort några bra fynd?
Nästa vecka är det tillbaka till vardagen men det känns helt ok för egen del.

Nästa helg ser jag fram emot den underbara Daisy Beauty Expo mässan som äger rum fredag-lördag i Stockholm. Förra året var en magisk upplevelse och detta år kommer det säkert att bli minst lika bra :-) Hoppas ni hänger med, jag lovar att ta massor av bilder och att rapportera om alla kommande nyheter. 

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER