tisdag 3 januari 2017

NÅGRA FAVORITER - PEELING & SERUM

Just nu när jag varit lite ledig från och till har jag börjat använda en för mig helt ny produkt och sedan har jag använt dessa två serum flitigt. När man är lite trött och sliten är dessa produkter toppen. De ger ansiktet/huden ny lyster och spänstighet.Pixi Glow Peel Pads är magiska, på riktigt. Jag har läst recensioner av dessa innan men aldrig riktigt brytt mig om att prova dessa förrän nu. På eleven.se beskrivs de så här:

"Pixi Glow Peel Pads har en mycket effektivt exfolierande verkan då dessa kuddar innehåller 20% glykolsyra vilket hjälper till att skapa mer lyster till din hud. Vid en regelbunden användning har Glow Peel Pads en sammandragande effekt på förstorade porer, hjälper till att reducera synbarheten av blemmor och fina linjer och samtidigt främja en jämnare hudton. De är berikade med vitamin E och aloe vera för att ge din hud näring samtidigt som den hjälper till att ha en avslappnande effekt."Denna lilla burk innehåller 60 st pads som man sveper över ansiktet på kvällen efter rengöring av ansiktet och innan serum/ansiktskräm. Man sveper den över ansiktet och den ska sköljas av efter ca 3-4 min då den är supereffektiv och aktiv. Därefter brukar jag lägga på mitt serum och sedan min nattkräm. Min hy har aldrig haft så mycket lyster som nu, jag har fått färre blemmor och huden känns spängstig och mjuk. Enda minuset är priset på ca 370 kronor då man gör av med dessa efter 60 dagar om man använder den varje natt, fast man kanske inte behöver använda denna varje kväll, då lär den vara lite längre ;-)Jag har för tillfället två serum som jag använder dagligen, den ena: Clarins Double Serum använder jag på morgonen då den ger fin lyster och min makeup lägger sig fint när jag använt denna :-) Den doftar ljuvligt och ger min hy massor av fukt.


Dr Temt Hyaluron Plus Serum använder jag jag gärna på kvällen, den ger massor av fukt och på morgonen känns huden len och full av lyster. Den känns läkande på sommaren efter en lång dag i solen så på sommarsemestern är denna ett måste att ha med i necessären.

Jag hoppas ni alla har fått en fin start på 2017, själv tror jag detta året kommer att medföra en mängd förändringar som kommer att bli till det bättre :-)

Nästa "Årets Bästa Produkter för 2016" tänkte jag kanske ta mina favoritmascaror, eller har ni någon annan kategori ni är nyfikna på mer än den, kanske årets concealer, läpprodukt, rouge, eyeliner.....etc.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER