söndag 15 januari 2017

DAISY BEAUTY EXPO 2017 - DEL 2

Här kommer del 2 från Daisy Beauty Expo 2017. Det var ca 23 olika utställare på plats igår i Tändstickspalatset. De flesta hade varit där tidigare men där var en del nya utställare också. Fokus är på hudvård men där är även en del kosmetik och hårvård.


Palina har ljuvligt mineralsmink som jag testat och skrivit om innan så jag var så glad att hitta Palina på plats. Det nya som presenterades på mässan var hennes hudvård som hon arbetat med i ca 4 år, ljuvliga produkter i färgglad förpackning. Tanken är att det ska vara enkelt att sköta om sin hy och det ska inte behövas massor av olika produkter för att få en bra hudvård. Tre olika produkter från hennes hudvård följde med hem och det ska bli kul att testa dessa pressprover/arbetsprover.


Palinas mineralsmink är makalöst fin och håller extremt hög kvalité.


Hennes puder, rouge och ögonskuggor är makalöst bra pigmenterade.


De lösa ögonskuggorna har fantastiska pigment och ger ett extremt vackert lyster.
Eucerin var också med och visade upp sin prisvärda och effektiva hudvård. Dessutom fick jag göra en hudvårdstest för var basen för de produkter som sedan rekommenderades.


YVES ROCHER hade ett av de finaste rummen men ljuvliga blommor och fokus var på deras hudvård. Här fick man en ny hudanalys och jag fick produkter som passade till min hy och mina behov.


Det var längesen som jag använde Yves Rochers produkter och det ska bli kul att testa på nytt. Det var många nya spännande produkter som kom som pressprover så det ska bli spännande att testa dessa. 


Ett annat spännande märke som var nytt för mig hette Tebiskin och ska vara extremt effektiva produkter med massor av forskning bakom. Tyvärr fick man inga pressprover hem så vi får se om jag får hem pressprover hemskickade senare som kan testas och utvärderas. Jag fick dessutom höra att mina pigmentfläckar som jag haft i över 15 år skulle kunna gå att få bort med en kortare behandling, så det ska bli spännande att se om det stämmer.


Dessa små söta bakverk var bara såååå fina och marknadsförde ett nytt sminkmärke för mig: Makiash 
Detta märke är ombloggat så det ska bli kul att testa kvalitén. Säljs hos Ellos och därför delade dem samma monter igår.


Här är Ellos eget sminkmärke och så fick man även hem en Yoga t-shirt som var supersnygg.
Jag tror ALLA bloggare var överens om att L'Oréal hade ett av de vackraste rummen på mässan. Det var som att kliva in i en Parisisk lägenhet på fina gatan. Makalöst vackert var det. Det var MASSOR av nyheter inom kosmetik, hud- och hårvård som man fick med sig som pressprover. Jag själv hade sett extremt mycket fram emot att testa de nya hårprodukterna till mitt frissiga hår och alla kosmetiknyheter (särskilt de matta läppfärgerna, mascaran och rougepaletterna). Tyvärr blev de så olyckligt att just denna påse försvann för mig.....om någon råkade ta fel eller hur det blev men denna kom tyvärr inte hem med mig. Jag kontaktade L'Oréal som var gulliga nog att se om de kan skicka nya arbetsprover till mig, håller tummarna för det var som sagt MASSOR av fina nyheter.


Fortfarande bilder från L'Óreals rum.....så fint.


Här ser ni lite av de fina sminknyheter som är på väg ut i handeln. Concealer och Rouge paletterna är LJUVLIGA.
Ghd hade ett rum där man blev stylad och så här fin kunde man bli.
Superfina produkter men framförallt deras plattänger och locktänger är magiska, de bästa på marknaden. Har två Ghd tänger hemma som är helt enkelt de bästa som finns på marknaden. Är nu sugen på att köpa en Ghd locktång, de provades på plats och det blev ögonblicklig kärlek.


Det var de sista bilderna från mässan. Nu kommer det att testas nya produkter men inget kommer att visas upp förrän de använts ett tag. Innan dessa har jag en massa andra fina produkter som ska visas upp på bloggen och bästa mascaror för 2016 ska koras.

Hoppas ni alla har en fin helg.

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jag har tagit bort en stor pigmentfläck och ett par små på kinden som fick mig att se gammal ut och jag är supernöjd! Hade inte förstått hur deprimerande de egentligen var förrän efteråt när de var borta. Och det är enda gången jag varit på en sådan klinik, så jag är inte direkt någon person fixerad vid åtgärder. Hade försökt med alla möjliga hudkrämer innan, men det funkar inte. De satt för envist.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du berättade, man är ju alltid skeptisk så då är det avgjort. Jag får gå och få det fixat 😊

      Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER