onsdag 29 mars 2017

KAT VON D LOCK-IT SETTING POWDER & POWDER BRUSH

Idag tänkte jag försöka få till ett inlägg. Det finns så mycket att skriva om men tyvärr räcker inte tiden till just nu. Några produkter som jag testat ett tag och som jag köpt för ett par månader sen är Kat von D Lock-It Setting Powder och henner Powder brush. Båda dessa är inköpta på Sephora.


Jag vill börja med att säga att dessa produkter är otroligt prisvärda utifrån kvalité och mängd som man får.  Pudret Lock-It Setting powder innehåller alltså 19 gram produkt! Nästan dubbelt så mycket jämfört men de flesta andra märken som innehåller mellan 8-12 gram. Bara det gör mig glad, priset ligger dessutom omkring 270 kr vilket är otroligt prisvärt.


Borsten som hör till ligger på omkring 300 kronor och den har blivit en av mina absoluta favoritborstar för puderprodukter. Den är extremt mjuk och precis lagom kompakt. Kan varmt rekommendera även denna borste.


Pudret är extremt finmalet och den mattar ner något men utan att göra huden alldeles matt eller vitt. Lock-It Setting Powder hjälper till att hålla min foundation på plats och den ger min hy en soft finish som jag älskar. Den ger ingen större flash-back i bilder med blixt och den känns knappt på huden, den smälter snarare in med huden några minuter efter applicering.


Häör ser ni ett tjockt lager direkt efter att jag lagt på det med fingret. Nedan har jag använt min borste för att ta bort överflödet och efter 5 minuter har pudret försvunnit och lämnat en något mattare och blurrig effekt bakom sig.Detta är superbra produkter som är prisvärd så har ni chansen tycker jag ni ska ta er till Sephora och testa dessa.

Önskar er alla en fin vecka!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER