onsdag 30 juni 2010

ÄLSKAD KLÄNNING - ODD MOLLY, MAGNOLIA STRAP DRESS

Idag efter en mycket jobbig dag med hemsk stress och dessutom efter att ha bevittnat en hemsk trafikolycka som precis hade skett utanför mitt jobb behövde jag något vackert, generöst, icke-åtsittande och kvinnligt att begrava mig själv i. När man är med om en sådan hemsk händelse, även om den inte drabbar en själv personligen, så får man perspektiv på saker och ting, för en stund i alla fall. Sprang hem till mina barn och bara låg och kramade om dem och myste i soffan läääänge efter vi kommit hem. Livet är så bräckligt, ena dagens springer man i ekorrhjulet, nästa dag blir man överkörd av en lastbil......man måste stanna upp och reflektera när man bevittnar något sådant och sörja för ett liv som släckts i förtid. Får mig att inse att jag måste bli bättre på att leva i nuet och njuta av stunden, när den ges.Det blev en relativ ny förälskelse, Magnolia Strap dress i Almost Black, storlek 1. Känner mig så bekväm och ändå fin i denna klänning.Snälla försök att inte hänga upp er på mina blåmärken. Bar en 150 kg tung TV uppför en hemsk smal trappa i helgen, tillsammans med min make. En pärs och många blåmärken senare är TV:n äntligen borta från sovrummet.Så vacker och enkelt att variera med skärp, utan, med kofta, med jeansjackor, etc. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Förstår nu så många bloggerskors kärlek till Magnolia serien. Underbart material och fina färger. Den här är en nyfunnen favorit hos mig.
Ha en trevlig kväll och ta hand om er och era nära & kära!!
Carpe Diem.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Fler och fler som visar denna härliga Magnolia Strap Dress och man blir ju mer och mer sugen på en. Jättefin på dig!
  Usch ja, livet kan ta en vändning snabb. :(
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygg klänning i flera olika kombinationer. Jag tycker den känns lite dramatisk i den svarta toner. Du passar jättebra i alla varianter!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Usch ja, det är så skört livet! Helt otroligt egentligen...efter att jag förlorade min mamma i cancer för exakt ett år sedan så har jag omvärderat saker och ting, jag gör inte saker jag inte vill göra, lever i nuet för det kan ta slut vilken dag som helst=(
  Negativa saker som det förde med sig bla är att jag varje dag oroar mig för olyckor och cancer, är livrädd att förlora någon mer jag älskar så!!

  Du är jättevacker som vanligt i Magnolian iallafall=)
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Filippa: TACK fina du för dina tankvärda ord, precis så är det som du beskriver det. Har man upplevt en älskade persons död blir man automatiskt mer orolig av sig om än mer närvarande.
  Beklagar din sorg. STOR KRAM VÄNNEN!!

  SvaraRadera
 5. Tack fina du=)Ja visst är det så sant som du säger!

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Den är superfin den klänningen men tyvärr får inte tvilligarna plats :D Usch ja man inser snabbt hur bra man har det och hur fort det kan ryckas undan från en. Man tror att man är mer eller mindre odödlig tills det kommer närma en. Ta hand om dig och de dina syster yster! <3

  SvaraRadera
 7. Din blogg är så inspirerande, du är superduktig med kombinationer.
  Hälsningar skonhetsstylisten
  http://mittvackrastejag.blogg.se

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER