fredag 6 augusti 2010

REA I ODD MOLLY BUTIKEN!! TJOHOOOOO!!!

Nu kommer äntligen ett inlägg efter en underbar ledighet, snart börjar jobbet igen. Jag har fyllt på batterierna med massor av sol, skratt, umgänge med vänner och familj. Nu har jag samlat på mig massor av underbara sommarminnen så jag ska kunna klara av den kalla, långa vintern som komma skall. Sommaren har varit alldeles, alldeles UNDERBAR. Trots det måste det erkännas att det varit otroligt intensivt.....kommer att få vila upp mig på jobbet ;-D


Men så till Dagens HÖJDPUNKT!! SALE, REA i Odd Mollys egen butik.....mums. Har ju handlat alla mina favoriter från vår/sommar 2010...trodde jag.....så svängde jag förbi för att se vad som fanns kvar.....BAD IDEA, eller inte, beror på hur man ser på det ;-D
Hittade givetvis mollysar som ropade på mig, som ville flytta hem till mig....hur har man då hjärta att säga nej. Två sötnosar fick följa med hem, båda i storlek 1 (tur man inte tjocknat till för mycket över sommaren trots all god mat, hihihihi).Så här såg det ut i butiken.....mycket kvar i de större storlekarna, av det jag tittade på. Om man verkligen letar efter något plagg kan det vara en ide att ringa ditt.Imorgon lovar jag lite bilder på ett av plaggen som följde med hem....jag kan avslöja att det är en underbaring som jag strök från min favvislist över vårens MUST HAVE när jag såg prislappen......kan avslöja att Evalena har en sådan i Indingo....det är en klänning/tunika av det finare slaget....mer säger jag inte, OK, har ett flicknamn som produktnamn......hihihi.

Hoppas ni ALLA haft en UNDERBAR sommar!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Låter alldesles underbart med sån härlig sommar och sen shopping!
  Nyfiken förstås på vad du köpt...

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ohhhh måste vara som paradiset på jorden :D ;) hahah Kram sötnos och ser fram emot att se vad där är i påsen!

  SvaraRadera
 3. Sannibus tog orden ur min mun! Det är nästan så jag blir stressad över att veta att så fin rea finns, men utom räckhåll för mig.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!


  Vad roligt att se ett inlägg från dig igen...men det är viktigt att vila och ladda som du säger, först vila lugn och ro, ut med det gamla negativa och in med ny energi!

  Men du, vad jag skulle vilja upp och botanisera! Vilken godisbutik!!!

  Var på Freeport Göteborg för ett par veckor sedan, och där fanns det BARA 0-1 i storlekar kvar på mollysarna....tänk att det skiljer sig så...
  Om jag skulle säga ngt dumt nu, så skulle det vara om vikten på Stockholmskor och Göteborgskor...Hahahha, men jag sa det inte, bara tänkte :)

  Ha det bra gumman!
  Kram Loella

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER