torsdag 24 maj 2012

EN PASSION FÖR HATTAR.....FRANCESCO BALLESTRAZZI

Såg programmet FASHION på SVT igår som Gunilla Pontén presenterade. Älskar många av Gunilla Ponténs kreationer och har en del hemma av hennes klänningar och kappor. Det som dock fastnade hos mig var ett inslag där man visade upp en hatt-kreatörs skapelser, hans namn ska ni lägga på minnet: Francesco Ballestrazzi. Han är formgivare och designer och har arbetat med prestigefyllda varuhus som Alexander McQueen och Moschino. Jag ÄLSKAR hattar, verkligen ÄLSKAR och jag är fortfarande för feg för att använda dem till vardags även om jag har ett par hemma som ibalnd använts till fest. När jag fyller 50 har jag bestämt mig att DÅ ska jag minsann våga bära hatt, vem vet, kanske till och med en Francesco Ballestrazzi hatt ;-)Vet ni att han klipper ut varje fjärder för hand och sätter ihop dessa små fåglar av dessa? Helt makalöst!

 Samtliga bilder lånade från Francesco Ballestrazzi.

Älskar program som FASHION som ger en modeinspiration från hela världen. Kan rekommendera detta program.
Ha en fortsatt fin dag. Har fått hem några riktigt fina plagg ni ska få se senare.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Läckra skapelser verkligen. Tack för inspirationen.
  kramar

  SvaraRadera
 2. Häftiga prydnader, om man nu vågar ha något sådant på sig, inte till vardags kanske. Det är dock inte hattar utan kallas coiff, hårprydnader.

  SvaraRadera
 3. Anonym: så sant, coiffe om man ska vara helt korrekt. Mitt slarv ;-)
  Ne, vet inte heller om jag skulle sätta samtliga dessa på huvudet men de ger mig i varje fall inspiration och vackra hattar och och annan coiffe skulle jag kunna tänka mig.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER