måndag 28 maj 2012

FINASTE KOFTAN OCH VÅR/SOMMAR JACKAN KLAR

Idag har det varit en intensiv dag som vanligt och ibland känner jag bara att jag drunknar i mitt arbete, ofrivilligt och den känslan hatar jag. Behöver sommaren för att vila ut och fundera över hur mitt liv ska se ut framöver, vad jag vill och vad jag kan ändra. Den här fina koftan är min absoluta Odd Molly favorit, ALL TIME när det gäller fina, användbara plagg som kan användas såväl till fint som till vardags: Timeout Wrap Cardigan. Sedan har jag slagit till på den fina Delong long coat i storlek 3 som är liten i storlek men ack så fin.
Vackra Odd Molly Delong Long Coat i storlek 3, så vacker med sina broderade rosor.Förresten, glöm inte att kika in på bloppisen! Finns massor av fina plagg kvar!!
Klicka på fjärilen så kommer ni direkt dit.

Ha en trevlig kväll!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Jättefint! Älskar kappan. Du gör rätt i att fundera över vad du vill under sommaren. Jobb och små barn är en svår ekvation och tyvärr verkar det vara så att intressanta jobb kräver att man jobbar otroligt mycket. Ja, varför är det så? Varför verkar det omöjligt att ha ett kvalificerat arbete och samtidigt arbeta lite mindre?

  SvaraRadera
 2. Kappan är underbar och koftan med så användbar kram Diana

  SvaraRadera
 3. Vilket konstverk kappan är! Koftan är en favvo hos mig med, du passade väldigt bra i den rosa färgen mot ditt mörka hår! Du har en utmaning hos mig om du vill:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Koftan är helt underbar och passar dig perfekt. Kappan tycker jag däremot inte om, du har kappor som klär dig bättre.
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER