torsdag 3 maj 2012

VACKER VINTAGE ODD MOLLY KLÄNNING - DUDETTE DRESS

Den senaste tiden har jag gått bärsärkar gång med att försöka få tag i gamla fina Odd Mollysar som jag missat. Den här fina klänningen som jag inte minns namnet på har jag för mig är från 2009 och jag har nu lyckats få tag i den i den blåa färgen också....den är snart på väg och jag är så glad jag lyckades få tag på den.
Vackra Dudette Dress, storlek 2.

Någon som kommer ihåg namnet på denna fina?
Ha en fin kväll! Nu är jag precis klar med jobbet och ska "slappa" i 30 minuter innan jag lägger mig ;-)
Vi ses imorgon.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hej
  jag tror den heter Dudette dress.
  Med vänlig hälsning, Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har dudette dress i bägge färgställningarna.....har lyckats få tag i de via Tradera. Det tog sin tid med den vita!
  Så fina!
  Trevlig helg önskar Titti

  SvaraRadera
 3. De bor båda två i min garderob gillar dom skarpt fina men inte för fina för att vardags använda! Kram

  SvaraRadera
 4. Hei

  Jeg ser at du som meg elsker ODD MOLLY klær :-)
  Jeg er på jakt etter en silketopp fra 2010 - Nymph nosleeve dress (style 254) i str 3 eller 4 - indigo eller pink. Har du forslag til hvor jeg få tak i de?

  Mvh
  Kari Mette fra Norge

  SvaraRadera
 5. Detta är en riktigt fin OM-klänning. Har själv varit nära att slå till på Tradera vid något tillfälle. Skulle gärna ha den blå varianten. Är den normal i storlek tycker du? Det är alltid svårt att veta när man ska fynda på Tradera. Kram!

  SvaraRadera
 6. Den är normal i storlek men lite stor i ärmhålen...har sytt in min.
  Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER