tisdag 22 maj 2012

PERNILLA WAHLGRENS FINA KLÄNNINGAR

Idag tänkte jag visa lite bilder på den superfina klänningen jag beställde från PROVRUMMET som Pernilla själv varit med och designat tillsammans med Suzanne Nilsson. Jag beställde storlek M på min och jag tycker denna är aningen mindre än Provrumments normala storlek M. Kanske att man borde gå upp en storlek i dessa. Pris 798 kronor.
Tyget, färgen och klänningen är bedårande MEN det finns ett MEN....den är vädigt kort till mig som är 1,72 cm lång. Den kanske är Ok om man är kring 1,60 cm lång eller om man är under 30 år men på mig känns den alltför flickig.

Ursöt annars som cocktail-klänning.


Kul att ha provat den och som sagt, hade jag varit kortare, klänningen lägre eller om jag varit yngre hade denna varit en favorit i garderoben. 
Ha nu en fin kväll, nu ska ett par Sessor bli nattade ;-)
KRAM!!
P.S. Imorgon ska ni få en UNDERBAR rabattkod av mig;-) MISSA INTE DET!


4 kommentarer:

 1. Klänningen är jättefin på dig men jag har förstått att hennes klänningar är väldigt korta, och det är lite synd kram

  SvaraRadera
 2. Pernilla är ju jättekort....

  SvaraRadera
 3. Hej, jättefin och söt, men som du själv skrev för kort till dig eller är det en stl för liten Mvh Lena

  SvaraRadera
 4. Fin klänning men aningens kort ja. Det kanske blir bättre med en storlek större. Dessvärre är väl hennes signum så där kort.

  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER