tisdag 15 maj 2012

FINT PAKET FRÅN PROVRUMMET

Idag kom ett fint paket från Provrummet med några fina plagg. Troy Long skirt och Mabel short dress. Jag har tagit storlek M på båda. De är härligt somriga och nu längtar jag efter värmen.
Fina Mabel short dress med Cherie slip dress under, båda från Provrummet.Bandet i midjan är min egen touch ;-)


Här är den fina Mabel short dress au naturelle ;-) Den är ganska urringad så för min del kommer jag helst att ha något som döljer bysten något.


Här provar jag den tillsammans med den fina Troy Long skirt MEN (och det finns ett MEN) denna kjol har en väldigt avslöjande slits som går hela vägen upp....kräver någon typ av underkjol.Här tillsammans med den fina Rosanella Blouse från Odd Molly.


Här har jag även provat den fina kjolen som klänning istället, superfin även som klänning.


Fina prisvärda plagg, båda kostar 649 kronor styck.
Inom kort tänkte jag ha en liten tävling där ni kommer att kunna vinna något fint från just Provrummet, missa inte det!
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Klänningen är fin (föredrar den dock utan extra band) och kjolen är fin (tycker dock den är nästan finast som klänning), men ihop blir det too much. Ser ut som en bröllopsklänning. Men du kan verkligen bära upp vitt! Inte så vanligt.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER