måndag 21 maj 2012

VILKEN LJUVLIG SOMMARDAG! TRIPPER B LONG SKIRT ÅKTE PÅ

Åh, en sån härlig varm sommardag det har varit idag....inte lika kul att bara njuta av den inne från kontorets väggar men jag njöt av dagen och ljuset ändå. När jag kom hem byte jag raskt om till Tripper B long skirt, Foresome tank och Timeout wrap cardigan.
Så vacker och bohemisk kjol, perfekt tillsammans med den fina Foresome tank och bara fötter.Tog på mig Timeout wrap cardiga (även den från Odd Molly) när jag skulle en sväng ut med bilen och fixa några ärenden. En underkjol lär jag nog ha under denna, drar lite häftigt annars, pga av alla spetsdetaljer ;-)
Imorgon tänkte jag tipsa en ny ögonfransnäring som jag ska testa för att se om den är lika bra som Neu Lash som jag testat tidigare och som jag verkligen är imponerad av. Sen kan jag även avslöja att det är REA på gång lite här och var.....kommer att komma ett exklusivt förhandserbjudande till er mina fina läsare i veckan ;-)
Vi ses snart, ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Wow, så snyggt! Toppenkombo verkligen.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Så fin kjolen ser ut! Just härligt bohemisk och somrig :)

  SvaraRadera
 3. Ser väldigt fin ut den där kjolen måste jag säga! Så spännande att se vad du gillar den ögonfransnäringen, är nyfiken men har inte testat själv än. Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Snyggt och skönt! Visst ÄR det underbart nu.. den bästa tiden!

  Kramelikram

  SvaraRadera
 5. Virkelig smuk kombination :) Og virkelig flot til dig!
  Perfekt match med Tripper og Forsome.

  Kram :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER