onsdag 23 maj 2012

VÄRSTA FÖRTUREN TILL REAN HOS NOOS! 40% RABATT REDAN NU!!

Idag har jag ett finfint erbjudande till er MINA FINA LÄSARE! Jag älskar när jag kan ge något tillbaka till er som läser och följer bloggen. Denna gången har jag ett underbart erbjudande. Jag har fått äran att erbjuda mina läsare förtur till NOOS fina rea som startar den den 25 maj för alla andra. Ni har därmed 2 HELA dagar på er att handla INNAN alla andra till 40% rabatt, sedan kommer REA:n att utökas efterhand med 50 och slutligen 60% de sista dagarna. Just nu finns en del riktiga KAP om ni skyndar er in ;-) Det enda ni behöver göra är att skriva in koden förtur40 så dras rabatten av i kassa. Varför inte fynda något fint inför MORS-DAG....


OBS! Noos kommer att ta ut frakt på beställningar under 500 kronor och REA:n omfattar inte ETON-skjortorna men annars är det fritt fram att botanisera runt ;-)
Hoppas ni gillar rabattkoden ;-)
KRAM

4 kommentarer:

 1. En riktig brakrea. Det gillar jag!
  kramar och ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Har länge läst och beundrat din blogg men aldrig kommenterat förut (tror jag). I alla fall, jag har äntligen budat hem min första Odd Molly-klänning på Tradera, och det blev en continental knit dress i stl 3. Jag har inte fått den ännu och är lite orolig nu för att den inte ska passa mig.

  Vi har sama smak i kläder du och jag och är dessutom lite lika i kroppsform - i alla fall av dina bilder att döma. Jag har försökt hitta en e-postadress till dig så att jag kunde maila dig men eftersom jag ingen hittade ställer jag frågan här: vilka mått har du? Tänker att vikt och längd inte spelar någon roll utan jag skulle vilja veta bröst-, midje- och höftmått.

  Tacksam för svar!

  Hälsningar,
  Jeanette

  SvaraRadera
 3. Hej Jeanette: Jag är ca 92cm i bystmått, ca 79-80 cm i midjemått och ca 102 cm i stussmått. Kurvig och kvinnlig ;-)
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. TACK för ditt svar! Nu blir jag orolig för att klänningen blir för liten trots allt. Jag är 105 över bysten och ca 85 i midjan. Över stussen är vi lika! :-)

  Har fått mail från transportören att paketet finns att hämta så imorgon får jag svaret. Nervöst!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER