lördag 26 maj 2012

VACKERT VÄDER & ETT VACKERT FYND

Idag är det liksom igår makalöst väder....sommaren har kommit med dunder och brak. Vi ska ha vänner på middag, handla mat, köpa båt, städa huset och jag försöker fortfarande vakna efter en varmt natt som gav mig dålig sömn. Tänkte bara slänga in lite bilder på mitt finaste fynd på länge. Odd Mollys The Silken Blouse har hittat hit i den fina färgen vintage black och till REA-pris, fyndad hos Maritza på söder i Stockholm (de har några kvar ;-). Jag köpte den i storlek 1 för jag vill ju gärna att den ska vara lite figurnära. Otroligt vackert plagg och perfekt ihop med The Silken Halter Neck dress och den fina Tripper B long skirt (båda Odd Molly).Här tillsammans med den vackra The Silken Halter Neck Dress från Odd Molly.
Behöver jag säga att jag är sååå nöjd över den fina blusen/jackan ;-)
Nu måste jag rusa men jag lovar lite fler inlägg senare imorgon.Ha en riktigt fin dag i solen.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. To die for.... så fint!

  kramar och ha en fin kväll,
  L

  SvaraRadera
 2. Ååå sååå fint. Jag provade den blusen i Odd Molly-butiken i våras fast i rött och blev så kär men tyckte den var lite för dyr då. Står högst upp på min rea-span-lista. :-)

  Och till kjolen är den ju magisk

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Önskar dig en härlig kväll! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert! Älskar kombinationen med den svarta klänningen! Klär dig verkligen.

  SvaraRadera
 5. Något av det finast jag sett dig i! Lovely! :)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER