lördag 19 maj 2012

RYGGEN PÅ THE SILKEN HALTER NECK DRESS

Ni är ganska många som undrat över ryggen på denna vackra klänning som jag visade igår. Själv har jag ganska svårt för att fota ryggen själv, har ju ingen systemkamera med stativ och proffsig självutlösare ;-) Men jag har en produktbild där ni kan se hur det ser ut. Jag har själv en axelbandslös BH under denna och det tycker jag funkar på min byst som är 75D, har man större byst bör man kanske ha en halter neck bh som finns i de flesta underkläddes butiker.
Så här ser ryggen ut på Odd Mollys Produktbilder. Jag vet att klänningen ser snäv ut nertill men den är perfekt anpassad så man kan gå snabbt i den, dock skulle jag inte rekommendera någon att springa i denna ;-)
KRAM!

1 kommentar:

  1. Klänningen är verkligen fin! Grattis till båten, kul kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER