måndag 7 maj 2012

VACKRA DUDETTE DRESS & EFVA ATTLING BUTTERFLY BROSCH

Nu är den fina Odd Molly vintage klänningen, Dudette dress i blått här (storlek 2) så otroligt fin och perfekt med kavajen på och sedan en vacker brosch från Efva Attling ;-) Härligt när man äntligen hittar efterlängtade plagg.Under har jag en svart/blå underklänning, vilket behövs då den är omlottsydd och blåser lätt upp i vinden ;-)Visst är den vacker, broschen från Efva Attling: Butterfly Brosch

Jag är ledsen för att jag är dålig på att uppdatera men jag har sjukt stressigt på jobbet, jag mår uselt men hinner inte gå till läkaren just nu, har massa ideér för bloggen men hinner inte. Jag är sjukt frustrerad och stressad och jag vet att jag behöver ändra kurs snart men just nu har jag inte ens tid att landa och fundera på vilken väg jag ska ta, än mindre planera. Har ju handlat en hel del på sista tiden så jag kommer att ha en STOR garderobsrensning till helgen, håll utkik, kommer att meddela dag och tid för denna när jag haft tid att se hur mycket som ska läggas ut till salu.
Hoppas ni har en fin dag, bättre än min.
KRAM!!12 kommentarer:

 1. Men fina du, var rädd om dig<3

  Styrkekramar

  SvaraRadera
 2. Du behöver absolut inte be om ursäkt för att du inte hinner med bloggen fullt ut;) Verkliga livet snurrar ju på för fullt och jag förstår att du inte hinner ens ta dig tid att fundera på hur du ska ändra inriktning. Men jag tror det är viktigt att du tar dig den tiden, det gjorde jag och det blev sååå mycket bättre! Kram på dig och tack för all inspiration du ger;) Caroline

  SvaraRadera
 3. Jag håller utkik. Och du, det gör inget om bloggen pausar ibland, jag kommer aldrig sluta läsa den även om det skulle vara en månad mellan inläggen! Så det så.
  Och tusen tack för underbar alpackakofta..jisses så skön.
  Kram i mängder.

  SvaraRadera
 4. Du med?:/ hmm jag känner exakt likadant. Bränn inte ut dig! Allt har sin tid:):):)

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag undrar om det är någon som lånat dina bilder för att sälja kläder på blocket?! Eller är det månne du?

  Mvh
  Fröken

  SvaraRadera
 6. Jag skulle råda dig att dra i bromsen så att du inte går in i väggen. Är själv sjukskriven just nu för att jag pressat mig för hårt och det är inte roligt att må så dåligt. Stanna upp nu för din hälsa och välmående måste komma i första hand.
  Ta hand om dig!
  Anna

  SvaraRadera
 7. Var rädd om dig! vi finns här och läser, även om det dröjer mellan inläggen!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Såg att du skulle ha en bloppis. Härligt! Om du ska sälja nån wrap i velour får du gärna maila mig, anna.johansson@tyreso.se.

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 9. VILL BARA UPPLYSA DIG OM ATT DET LIGGER UTE BILDER PÅ DIG FRÅN DIN BLOGG PÅ BLOCKET!!

  SvaraRadera
 10. Du behöver inte ursäkta. Har full förståelse och känner igen situationen. Sköt om dig!
  kram

  SvaraRadera
 11. Tack för tipset om Blocket! NEJ, jag har INTE plagg till SALU på blocket.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 12. Bloggen är minst viktig! Ta hand om din hälsa, den är det viktigaste du har. Jag får hjärtsnörp när jag läser om all stress.... Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER