måndag 28 maj 2012

ATT HA OÄNDLIGT MED KÄRLEK I SITT LIV - EN MAGISK MORS DAG

Jag är sällan personlig på bloggen men igår var en magisk dag. Mors dag, kan tyckas kommersiellt men inte hos oss. Sessorna hade fixat HELA veckan med en fin present till mig och dessutom lyckats få med maken på ett en runda för att även inhandla något fint till mamma för de tyckte att mamma kanske kunde tycka det vore roligt med något extra (förutom alla egnatillverkade presenterna ;-). Det är mina Sessor det ;-) Jag fick frukost i sängen och en liten hög med presenter. De finaste var givetvis de egentillverkade tavlorna, halsbanden och teckningarna. Tänk så mycket kärlek som kan rymmas i en mammas hjärta, nästan så jag sprack av lycka och stolthet över mina fina tjejer. Hade någon berättat för mig när jag var 20-30 att detta är den största kärleken man kan uppleva hade jag bara skrattat, jag skulle ju inte ha barn, så var det läääänge. Jag var en bit över 30-strecken när jag plötsligt insåg att livet borde vara mer än bara jobb (nu pratar jag bara för min egen del, jag respekterar alla som inte vill ha barn, been there myself, så att säga). Vid första försöket blev jag gravid och jag har aldrig varit lyckligare. Det enda jag någonsing ha ångrat är att jag inte skaffade barn tidigare. När lillasyster blev till tog det ett par försök men även här hade vi tur (aldrig fått missfall och fått gå igenom detta hemska). Var så orolig över hur det skulle finnas plats i hjärtat för en till, men det var inga som helst problem. Jag tror däremot inte jag skulle kunna räcka till för fler barn, hur underbart det än är så jag är nöjd med mina två tjejer. Jag har sagt det förr men det är verkligen så det är, mina Sessor är det bästa jag gjort i mitt liv och det jag är mest stolt över. Karriär i all ära men det håller mig inte varm när det krissar, det håller inte om mig inte när jag är sjuk eller ledsen, det fyller inte mitt hjärta med oändlig kärlek. Den kärleken man får från sina barn kan inte jämföras med den kärleken som kan finns mellan man och kvinna, Denna kärlek är oändlig och djup. Den tar aldrig slut och det finns inget jag inte skulle göra eller offra för mina vackra flickor, inget. Livet har fått en helt annan dimension och djup sen jag fick barn. Visst, man blir blödigare också, gråter varje gång jag läser om barn som far illa och kan aldrig låta bli at lägga mig i om jag ser ett barn som behöver hjälp. Jag har blivit en mjukis men det är värt det, det är en oändlig gåva jag har fått och jag vårdar den varje dag så gott jag kan.
Jag hoppas att alla ni mammor fick en fin dag igår och/eller att ni hade tillfälle att fira era underbara mammor.
Jag har mest rusat runt idag och slitit på jobbet men jag hoppas kunna gör ett fint inlägg lite senare.
Ha det bra så länge.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Så fantastiskt fint skrivet! Jag hade samma upplevelse igår! Min dotter hade fixat i flera dagar tavla, kort, frukost på sängen mm. Man känner sån kärlek till de små underbara! Önskar dig en fin dag! Kramar Nilla

  SvaraRadera
 2. Jag skriver under på allt det du beskriver. Barn är allt! Det där med jobb och karriär har jag sedan länge insett är "lätt vunnet, lätt förgånget..." Jag blev så lycklig igår av de underbara ängsblommor som barnen sprungit ut och plockat på morgonen. Sen vet de att den allra bästa presenten till mamma är en lång kramstund i sängen då vi småpratar om livet. Kärlek kan inte bli bättre än så :-)

  SvaraRadera
 3. Ja hade jag kommit på tidigare hur roligt det är att ha barn så hade jag också haft typ 9 som Anna Wahlgren =)

  SvaraRadera
 4. Hei!

  Det var fantastisk fint skrevet. Jeg føler det på akkurat samme måten når det gjelder mine barn. Bare at jeg fikk førstemann allerede da jeg var 16år bare. Så vi er i hver vår ende av skalaen kan man si:) Men kjærligheten er den samme. Det er ikke lett å sette ord på den, men det klarte du veldig bra! Takk:)

  SvaraRadera
 5. Vackert skrivet:) Här firades inte speciellt mycket eftersom stora tjejen spelade handbollscup. Men när lilla skrutten kryper upp i knät och säger "älskar dig mamma" behövs inga presenter:)
  Och visst sjutton är man blödig! Jag bölar för allt sen ungarna kom! Kram

  SvaraRadera
 6. Håller helt med alla er, barnen är det bästa jag har.
  Vilket vackert hjärta, jag ser att det står ord i det men jag kan inte riktigt tyda alla, vet du vad det står?
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER