onsdag 26 juni 2013

ÄNTLIGEN FÅR JAG BÄRA MIN VACKRA SOMMARKLÄNNING!!

Nu är sommaren här och jag kan äntligen ta på mig en av de vackraste sommarklänningar jag har i min garderob, fyndad på Ebay från märket Johnny Was. Den är så vacker att den hänger på min garderob och jag vaknar med den framför mig varje morgon så jag får beundra den. Älskar vita klänningar, har alltid gjort. Det blir så vackert till sommarbruna ben, fräknar, jordgubbar och glass :-) Jag har alltid älskat skira, vintage plagg, plagg med själ och historia. Jag är inte mycket för minimalism och alltför raka linjer, kvinnokroppen har allt annat än raka linjer och ska ha plagg som lyfter fram dessa inte som gömmer eller skyler dem. Att det sen är en massa vacker spets på denna gör inte saken sämre :-)


Under denna har jag bara tagit den närmaste underklänningen jag hade till hands, den jag ska skaffa efterhand ska inte synas så mycket som denna gör.


Halsbandet från Målerås, Spectra design Lina Lundberg är ett favoritsmycke för tillfället.


Vad säger ni, gillar ni också vita klänningar till sommaren?
Ha en fin kväll!
KRAM!!8 kommentarer:

 1. Jag har flera vita sommarklänningar i min garderob....tycker om ljusa kläder om sommaren.
  Din klänning är jättefin...förstår att du vill ha den hängande framme.....jag har min chiffon dress
  i ständigt blickfång!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så fin! Jag älskar vita klänningar på sommaren men är alltid så blek i hyn så jag brukar ändå ha mest färg trots allt.
  kramar!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin klänning. Förstår att den får hänga framme:))
  Jag har gärna vitt på sommaren det ser så fräsch ut.
  Hoppas på att sommaren oxå ska hitta till Skåne, just nu är det mer höst med kyla och regn!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vilka ljuvliga spetsar! Jag är dålig på att klä på mig mina vita sommarklänningar måste jag erkänna men jag faller pladask då och då! Brukar hänga dom utanpå garderoberna för att njuta en smula! Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastisk klänning! Åh så fin.

  SvaraRadera
 6. Ååå vilken ljuvlig klänning. Kan du precisera namnet på den och vilken storlek har du? Supersnygg!

  SvaraRadera
 7. Hej Anonym: Har inget namn på denna, tyvärr men storleken är S, de är rymliga Johnny Was plaggen.
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 8. Otroligt vacker! Jag kan riktigt se dig framför mig med håret utsläppt och ditt fina leende:)
  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER