lördag 29 juni 2013

MINA DAGRUTIN - HUDVÅRD

Nu ikväll tänkte jag snabbt lägga in mina hudvårdsprodukter som passar en mogen hud på 40+. Om jag ska ge er ett tips så är det att satsa på en bra ögonkräm redan vid 25+, det är så man lägger grunden för en bra hudvård och håller kråksparkar borta ett bra tag. Jag är som sagt 40+ och ser relativt välbevarad ut för min ålder får jag höra :-) Mycket är givetvis genetiska anlag men 50% är hur man sköter sin hud. Desto tidigare man börjar desto bättre är det. Sol är en stor bov som man ska undvika, vilket jag alltid undvikit sen barnsben då jag är uppvuxen på varmare bredgrader. Satsa på en bra (och dyr) ögonkräm, resten kan man vänta med men ögonkrämen är min stora lyx.


Jag har två ögonkräm, en för dagen och en för kvällen. Min ögonkräm på dagen är den från Dermalogica: Multi Power Firm den ger en slät och fin yta som är perfekt när man ska lägga sin make-up. Den andra är min kvällsögonkräm den jag har på natten när jag sminkat av mig som vårdar och reparerar min hud, den kommer från Kanebo: Cellular Performance Eye Contour Balm.Serum från Clinique Repairwear Laser focus och dagkräm från Dermalogica är ett måste, hade aldrig klarat mig utan dessa.

Den här UNDERBARA produkten måste jag bara tipsa om, den är makalöst bra om man har torr hud och dessutom luktar den helt ljuvligt av rosor. MAKALÖST bra!! Jag som brukar ha spruckna vader kan bara säga att denna är det bästa jag testat.
Hoppas ni gillar detta.
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER