tisdag 25 juni 2013

FIN KLÄNNING FRÅN PROVRUMMET

Tänkte bara visa lite bilder på en ursöt klänning från PROVRUMMET som kommer från Pernilla Wahlgrens kollektion. Dotted Sporty dress är bara så fin och kvinnlig i modellen, själv har jag köpt min i storlek M. Tyvärr är den ganska så nyinkommen så den är inte med på deras REA som startat nu.


Det ni ser skymta fram under klänningen är Odd Mollys standard underklänning från äldre säsonger.Tack också för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg.
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. For en nydelig kjole! Kjempe søt:)
    klem

    SvaraRadera
  2. Underbar klänning! Där ska jag ta mig en titt för klänningar älskar jag! Bästa sommarplagget!
    Melodys matte

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER