måndag 3 juni 2013

ATT GÖRA RÄTT PRIORITERINGAR.....

Hej fina läsare....ja, det har varit tyst på bloggen. Det är inte att det saknas vilja eller inspiration för tillfället utan det är helt enkelt så att det är mycket just nu som måste komma före både arbetsmässigt och på det personliga planet. Jag hoppas få lite tid i veckan att åter kunna göra fina inspirerande inlägg med mycket bilder :-) Går för tillfället klädd i en hel del budgetfynd som jag måste visa upp och dessutom väntar en liten garderobsrensning då jag upptäckte en hel del plagg som helt enkelt är för stora för mig. I helgen har det varit kalas på schemat, ett riktigt prinsesskalas och jag har prioriterat familjen efter att ha varit iväg med jobbet ett par dagar. Rätt fokus även om det blir lite trist på bloggen men jag tror att ni förstår.
Lite kalasbilder tänkte jag i varje fall bjuda på :-) Kakan som lilla Sessan önskade sig av mamma (en speciell sockerkaka med mycket glasyr och sedan sockerhjärtan på :-) Det var det ENDA som min lilla Sessa önskade sig av mig så den var VIKTIG kan jag säga :-)Prinsesstårta & Champagne till de vuxna så klart en stor dag som denna (barnen fick givetvis även smaka på prinsesstårtan, men min sockerkaka var helt klar mer populär och blev snabbt uppätten av både barnen och de vuxna) :-) 


Fina födelsedagståget även om jag inte längre kan få tag i de danska ljusen som ska vara i.....  Vacker ballerina-girlang inköpt från Leilas General Store som har makalöst fina saker till födelsedagsfesten :-)
Som sagt jag hoppas få mer tid i veckan för inlägg och inspiration. Hoppas vi ses då :-)
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Helt riktig prioritering - sköt om dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Såklart vi förstår; familjen går *alltid* före.

  SvaraRadera
 3. Helt rätt prio!
  Och vilket prinsesskalas! Din kaka ser långt godare ut än prinsesstårtan:)
  Tänk om min son skulle vilja ha ett "prinskalas" men det vill han förstås inte:)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Det är en tuff tid nu och du gör helt rätt så klart. Fint princesskalas. <3
  kramar

  SvaraRadera
 5. Tips

  Använd knäckformar så passar ljusen bättre.

  //M

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER