onsdag 12 juni 2013

PERFEKTA VÅR/HÖST JACKAN FRÅN 48/7

Jag har ÄNTLIGEN hittat den perfekta vår/svensksommar/höst jackan, som jag letat efter denna. Hittade den då jag var inne på Country-Dreams fina REA och kikade runt, DÅ såg jag DEN och jag var tvungen att klicka hem den trots att just den inte var på REA (typiskt va). Den väger inget, kan knöglas ner i väska/handbagage, är smidig och ändå varm. SÅ FIN och praktisk helt enkelt. Jag har tagit storlek L så de är ganska små i storlekarna.Jag låter bilderna tala för sig själva :-)
Blev en hel del.....


Denna snygga väska från Michael Kors är bara så snygg till allt :-)
Fick bli min egen födelsedagspresent för ett litet tag sedan :-)
Kan tipsa om att man kan köpa den från Apple och då kostar den några hundralappar mindre än i butikerna.


Hoppas ni har en fin dag, själv ska jag ut på fin middag ikväll med maken på tuman hand :-)
Vi ses imorgon!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jackan är ursnygg! Har funderat lite om jag ska ha en likadan :) Och väskan...yes yes! Äääälskar Michael kors just nu. Men vad menar du med att man kan köpa den på Apple? Alltså Apple.com som säljer Mac och Iphones? Eller är jag helt korkad? :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Superfin jacka - har haft nåt liknande som jag älskade!
  Och snygg väska!
  *kram*

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt på dig! Jo, lite typiskt när det reatider, så lyckas man hitta bara på vanliga priser.. Förstår du är nöjd o det är det viktigaste!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER