måndag 17 juni 2013

REAFYND OCH KVALITETSTID

Jo då, jag lever :-) Det har varit aningens lugnt på bloggen sista dagarna då jag fokuserat på det viktigast i mitt liv, mina barn. Jag tog en time-out från bloggen och alla måsten och bokade hotellrum i city till mig och min Stora Sessa. Vi spenderade nästan 1, 5 dygn bara hon och jag tillsammans.....så lyxigt. Så klart vi promenerade, åt, fikade och shoppade :-) Vi har haft så mysigt min stora tjej och jag, bästa helgen på länge. Tänkte visa upp lite bilder från våra dagar i city och mitt REA-fynd och lite annan shopping, jo....lite shopping fick det allt bli :-)


Odd Mollys Peace Army pants i Chalk hittade äntligen hit i storlek 2 på 40% REA. Mathilde hade bara tre stycken kvar, samtliga i storlek 2. Den sitter inte pösigt alls, vilket passar mig perfekt, gillar inte när det hänger i rumpan och framtill. Blusen/tunikan kommer från Hunkydory och jag tror det är förra årets modell.


Ett "fynd" som jag hittade var detta ljuvliga krisallhalsband från Målerås glasbruk, design Lina Lundberg som heter Spectra. Den fanns i en liten butik inne i Stockholm och de hade bara precis tagit in det så jag fick lite prova-på rabatt. Den är helt handgjord, finns inte två exakt likadana och den gnistrar så vackert i solen, utan att bli för prålig. Denna går i rosa/regnbågsfärger och är tillverkade av kristall och silver. Gillar dessutom att stötta glasbruken och svensk design.

Här får ni lite fler bilder på hur de sitter på. Är så nöjd över att jag lyckades hitta dessa på REA och att jag kan trycka ner mig i en storlek 2, vilket jag aldrig lyckats med i Odd Mollys byxor som jag alltid behövt gå upp en storlek i.
Å så lite bilder från våran dag :-)


Norrmalmstorg


Min coola tjej :-)Väska från Oilily och glittriga skor från H&M.


En fika på Ladurée


ÅH, så gott och lyxigt.Min stora Sessa njöt :-)


En liten ask med macaroons fick följa med upp till hotellrummet.Gamla stan.


Dryckespaus i solen på söndag (iste till Sessan och cider till mig).
Vi avslutade med fika på Vetekatten innan vi åkte hem på söndagen.
Det var verkligen en helt magisk helg som både jag och Sessan kommer att minnas.
Vi har pratat, skrattat, busat och haft tid till varandra. Vi har kommit ifatt, hittat tillbaka till den närhet som vi alltid delat, min stora tjej och jag. Jag känner mig välsignad över att ha två döttrar och allt vad denna mor-dotter relation innebär. Min egen mor-dotter relation är en annan historia och kanske just därför känner jag mig så lyckligt lottad över den relation jag nu odlar fram med mina tjejer.
Jag hoppas ni haft en fin helg och jag lovar lite mer frekventa inlägg i veckan.
Ta vara på varandra, på era älskade och njut av era barn så länge de finns i er omedelbara närhet, vi har de bara till låns ett kort tag.
KRAM!!9 kommentarer:

 1. Fint att ni har haft lite egen egotid..det lever man länge på.
  Du är jättefin i byxorna och jag ångrar att jag inte plockade hem ett par till från Köpenhamn.
  Må så gott och ta hand om dig.
  massa kramar

  SvaraRadera
 2. Det är fint med tid tillsammans och ack så viktigt som du skriver.
  Målerås glasbruk är väl värd ett besök om man är på resa genom Småland. Enastående glaskonst och vackra smycken.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar helg ni haft! Hoppas att jag nån gång har möjlighet att göra detsamma med mina döttrar.

  Jag såg er faktiskt på Åhlens i lördags men ni var så snabba iväg att jag inte hann säga hej :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag brukar göra precis detsamma som du, ta in på hotell i Stockholm med mina döttrar fast vi bor precis utanför. Det är så lyxigt och härligt att få strosa omkring, äta gott och shoppa lite utan alla "måsten" som man har när man är hemma.
  Kan varmt rekommendera det till er alla därute var ni än bor. Ta in på hotell i närmaste stad och njut.
  Kram C

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt det låter! Halsbandet var superfint.

  SvaraRadera
 6. Blir rörd av ditt inlägg. Så fint ni verkar haft det. Så viktigt att vi ger oss tid till varann. Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Det låter som ni haft en underbar helg! Och vilka fikastunder ni haft :-) Det såg jättegott ut!
  Snygg outfit och halsbandet var verkligen vackert! Jag håller med dig om att det är viktigt att stötta våra fina glasbruk. De är så duktiga och har inte haft det lätt att få lönsamhet på sin verksamhet. Det är svensk konst av högsta klass vi har. Jag älskar glas!
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Å ja, jag saknar min dotter ofta, när det kommer till det där med tjejgrejer liksom, det där myset som ni haft.
  Igår spenderade vi en timme på Skype. Jag hemma, hon hemma hos sig i Minnesota, hon hade mycket att berätta eftersom hon varit i Las Vegas nyss. Sen pratade vi en massa om genus och om en uppsats hon skulle skriva om det. Om vilka genusvärden hon vuxit upp med. Det är då man inser att hon är väldigt vuxen, men fortfarande mina lilla flicka. Du kommer säkert få uppleva det med!;=) kram Milla

  SvaraRadera
 9. Så mysigt och så mycket fint du hittat
  Jag planerar att göra samma sak med min dotter
  Eller en vistelse med spa Dottr är 19 och vi ses knappt Hon tog nyligen studenten och jag har jobbat heltid och utbildat mig på distans

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER