onsdag 26 juni 2013

FEEDBACK!! VAD VILL NI HA MER AV PÅ BLOGGEN & FRÅGESTUND!

Jag har några av de finaste bloggläsare som finns och jag är så nyfiken på vad ni vill ha mer av och om ni har några frågor. Ni kan ställa alla frågor ni vill bara de inte berör mitt arbete, ekonomi eller familj :-) Jag vill så gärna höra vad ni tycker och om det är något ni undrar över. Jag har lite planer inför hösten och jag hoppas dessa blir av, får se men tanken är att bloggen ska få växa och frodas :-) Desto fler ni är som läser och tipsar andra att läsa desto fler och finare erbjudanden kan jag fixa fram och det vill jag gärna göra, det är mitt sätt att få ge tillbaka.


HOPPAS ni har frågor och tips! Ser fram emot dessa!
KRAM!!


13 kommentarer:

 1. Jag tycker din blogg är fin som den är, gillar alla fina tips om kläder och annan flärd. Jag gillar faktiskt också att du behåller din integritet och inte fläker ut din familj. Jag blir ibland förskräckt över hur föräldrar blottar sina små på nätet. Vem vet om de vill att deras liv ska vara offentligt när de blir lite äldre? Men, jag skulle tycka att det vore roligt att höra lite om din bakgrund. Du har ju skrivit lite om det och jag förstod att du kommer ursprungligen från ett annat land. Vilket? Och vilka språk talar du? Vore väldigt intressant att höra om ditt möte med Sverige när du var liten, hur ni hamnade här osv. Om du vill, förstås... Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Älskar att läsa Din blogg och får alltid massor av inspiration när det gäller att kombinera färger.
  Du har en fantastisk känsla för vad som framhäver figuren. Tänker att Du borde jobba som stylist då Du har så god känsla för vad som är snyggt när man har en "normal" figur och inte ser ut som en fotomodell ! ;-)
  Skulle gärna se ännu mer av hur Du tänker när du sätter ihop olika kombinationer...Det är också roligt när Du visar kläder från äldre kollektioner ihop med plagg från senaste säsong - det ger inspiration till vad man bör komplettera med det man redan har.
  Du känns väldigt personlig och äkta (trots att bloggen är anonym ) vilket uppskattas mkt ! Så fortsätt som Du gör - Du är en stor inspiration för många av oss !!
  Kram
  Karin i Tungelsta

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag håller med ovan och gillar både din fingertoppskänsla för stil och elegans, och även att bloggen inte fokuserar för mkt på dig som person utan på kläder, mode, flärd och lyx/vardagslyx! Har svårt får egocentriska bloggtjejer som låter allt centrera kring dem som person och framförallt deras utseende! Men visst är jag nyfiken på vad du har att säga om olika saker, alltifrån designers till livsfrågor! Skulle tycka det vore roligt att se inlägg om förvaring av dessa finingar, både smycken och kläder! Älskar ordning och reda och organisera fint, särskilt mina vackraste saker! Och hur du hittar nya favoritdesigners, hur man blir bättre på att se vilka plagg som passar sin personliga figur och kanske även lite vintage? Helst inte inredning som det dräller av, uppskattar mer renodlad modeblogg! Ja massor av saker vill jag läsa förstås!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 4. Läser din fina blogg regelbundet med stor behållning. Lite dyrt för shoppingkontot har det nog blivit! Du ger så stor inspiration med mode som jag gillar, jag uppskattar att du inte bara skriver om Odd Molly som fokus var mycket på tidigare. De mest hängivna Odd Molly fansen har ju sina egna bloggar och för min del har märket tappat i betydelse. Jag blev förälskad i märket när jag var gravid 2007, då kändes det nytt och fräscht. Men nu finns så mycket annat! Jag är självklart nyfiken på din person, som övriga skriver ovan, men uppskattar också att du håller på din integritet. Du känns inte heller så kommersiell, dvs du sponsras inte och springer inte på massor av event - uppskattas! Det känns då betydligt mer seriöst. Tyckte det var roligt när du skrev om vissa resor du gjort med familjen - just för att de inte var så "mainstream" var de roliga att läsa om men självklart mest intresserad av dina modereportage,som jag ser det som. Roligt att du har en figur, jag har en figur som liknar din och därför passar mycket av kläderna du visar även mig (är även i samma ålder). TACK för en FIN blogg! Kram Anna W

  SvaraRadera
 5. Gärna mer tips om smink, parfymer, skönhetsvård överhuvudtaget. Din blogg är kanon som den är:-)

  SvaraRadera
 6. Älskar din blogg du fina och har egentligen inga andra önskemål mer än att du fortsätter blogga läääääänge!!:)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 7. Du har en kanonblogg! Så fort jag hittar ett Mollyplagg jag ev ska köpa går jag alltid in här hos dig för att se om du skrivit något om det,och oftast så har du det,det är så bra för då vet man ofta om man ska slå till eller inte :-) En sak som jag undrar över är om du vet om den glittriga Valerie koftan/kavajen som du har finns att få tag på nånstans? Jag har letat som en galning.. Ska döpa min lilla son om några veckor och skulle så gärna vilja ha den över axlarna till en vit klänning. Ha en fantastisk dag! Kram/Natalie

  SvaraRadera
 8. Jag vill ha fler dagens!!!!
  Kram A

  SvaraRadera
 9. Hej Natalie: Valerie har gjort en nästan likadan för denna säsong som just nu finns i storlek L (passar M-L) för 50% av nypriset :-) hos Creative Lounge.
  Här kommer länken: http://shop.creativelounge.se/se/art/valerie-paljett-jacka-peach.php
  Kram & Lycka till!!

  SvaraRadera
 10. Jag läser din blogg nästan dagligen. Men är väldigt dåligt på att kommentera.
  Måste dock idag få säga vilken glädje din blogg skänker. Kan inte uttrycka det bättre än vad som redans sagts ovan. Också min klädkonto blir påverkad av alla dina tips. Men det fina är att det aldrig blir några ångerköp. Tack vare dig får jag ju en bra beskrivning på vad det är jag köper.
  Så, fortsätt precis som du gör. Det är så bra som det kan bli!

  SvaraRadera
 11. Tycker du ska skriva om precis det som gör dig glad! Låt ingen styra dig! Älskar din blogg som du vet! KRAMAR

  SvaraRadera
 12. Jag blir fantastiskt glad/nyfiken då du ibland glimrar med ett inlägg som visar dina värderingar och starka tro på viktiga saker i livet, fortsätt med dem ;). Vi har ungefär samma storlek/kroppsform och jag har lärt mig mycket hur jag ska betrakta ett plagg när jag provar det. Därför uppskattas enormt när du visar ett plagg på olika vis. Och budgettips älskar ju jag! Skulle även uppskatta din fundering runt det här med att tvätta kläder (och strykning) eftersom så många plagg är ömtåliga. kram Milla

  SvaraRadera
 13. Jag älskar också din blogg som den är! Alla modetips, är toppen och passforms bilder mm.Makeuptipsen gillar jag också. Jag gillar också när du skriver lite om dina personliga tankar vilket gör att din blogg känns så genuin. så fortsätt bara fina du! Kramar Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER