onsdag 5 juni 2013

LITE FEELGOOD MOTIVATION SÅ HÄR PÅ FÖRMIDDAGEN

Vissa dagar är tyngre än andra, så är det bara. Vi är många som just nu är inne i en tuff period med mycket på jobbet och det personliga planet samtidigt. Många känslor och intressen som ska balanseras. När det är som tuffast lyfter jag mig själv ibland med bilder/video som dessa. I denna värld där det som oftast tar plats är eländet omkring oss så behöver jag en motpol, jag behöver något som påminner och storheten som finns inom oss alla. När min mormor levde hade jag en ständig klippa vid min sida som var där för mig, som fångade upp mig när jag snubblade, när jag misslyckades och som gav mig styrka och motivation. Hennes livsöde och hennes mors har alltid varit en drivkraft för mitt eget liv. Hon var och är ständigt min själsliga kompass, med henne hittar jag alltid hem även om jag går vilse ibland. Denna ena videon är amerikansk och ganska välputsade men ändå finns där saker som jag tar med mig och som lyfter upp mig tuffa dagar, att vara en medmänniska och sprida godhet/ett leende/en hjälpande hand. Den andra handlar om en stark och framgångsrik kvinna med mycket humor som summerar ihop mycket av det jag själv tror på: man måste våga och misslyckas för att kunna bli framgångsrik i livet, rädsla och försiktighet kommer alltid att vara en begränsning, en fotboja. Jag hoppas de kan inspirera er.


Hoppas ni gillar dessa. Vi ses om en stund.
KRAM!!
2 kommentarer:

  1. Tack för fin inspiration och kloka ord. Vikken fin relation med din mormor du verkar haft. Kram och hoppas du får tid att varva ned i helgen! Nilla

    SvaraRadera
  2. Hej Nilla,
    Tack! Jo, mormor och jag hade en väldigt speciell relation. Utan henne hade jag aldrig varit/blivit den jag är. All min kämparvilja, jävlaranama, empati mm har jag fått från henne. Viljan av stål har dock varit medfödd :-)
    KRAM och önskar dig detsamma!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER