onsdag 5 juni 2013

FINA PLAGG FRÅN PROVRUMMET HAR PROVATS

Hej fina ni, i veckorna som varit har jag bland annat fått några fina plagg från Provrummet som jag beställt och som jag provat. Vet inte än om de båda ska stanna men de är väldigt fina....


Vackra Ethno Maxi Dress i storlek M (normal till något liten i storlek). Den är smickrande, väldigt kvinnlig men tyvärr är den väldigt låååång. Jag är 1,72cm lång och behöver 8cm klackar för att inte gå på kjoldelen. Antingen får jag gå med klackar jämnt eller så får jag sy upp den. Klänningen är från Pernilla Wahlgrens kollektion. 


Den är väldigt urringad så man får ha en axelbandslös behå som är låg, min syns på vissa av bilderna trots detta.
Trots längden gillar jag den, fint mönster, härligt fall och fickor gör att den känns som en perfekt sommarklänning.
Jag passade även på att beställa det fina glittrande linnet Saphire top som jag tycker blir så fint på sommaren till solbränd hy. Storlek L då denna är väldigt rak i modellen. Väldigt mycket Gatsby om denna :-)
Två finfina plagg som jag gillar och till bra priser. Får se vilken eller vilka som får stanna :-)
Ha en fortsatt fin dag. NU BÖRJAR LITE LEDIGHET och det ska bli SÅ SKÖNT!
Hoppas ni får en fin NATIONALDAG imorgon.
KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Har inte köpt något från Provrummet ännu iår.....spanar på en fin röd-vit klänning från Pernillas kollektion.....
  Trevlig 6 juni önskas dig också.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Beautiful garments. I especially love the back of the maxi dress.
  Kramar,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 3. Jättefina båda.
  Cool rygg på klänningen.
  Hoppas du också har en solig 6 juni.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER