fredag 28 juni 2013

ATT HA REA-KLICKAT OCH EN DRÖMKLÄNNING

Ja, jag ska erkänna att jag syndat....jag skulle inte shoppa mer REA-plagg men det här plagget har jag planerat för och drömt om att få haffa på REAN. Nu när TINTINSTYLE sänkt sin REA till 60-70% var jag tvungen att klicka hem den, drömplagget från Hunkydory, ni får se den när den kommer ;-) Men nu ett drömplagg från Odd Molly som är en dröm men ack så skör och bräcklig.....den har en del lagningar numera men den är vacker, älskar färgen på denna.Vackra Odd Molly Taradiddle i Royal, storlek 3 då den är liten i storlek. Ljuvlig men ack så bräcklig.
Under denna har jag Odd Mollys standard underklänning som förlängning.

Visst är den fin :-)
Tack för de fina kommentarerna och förslagen som kommit in under mitt förra inlägg.
Jag tar till mig allt ska ni veta.
Ha nu en fin fredag! Sista jobbdagen för ett tag framöver....så skönt!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Ah, den är ljuvlig!
  Jag hoppas fortfarande att en dag få tag i något av de fina royalplaggen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja du..den hade jag någon form av hat/kärlek till.. Den är så vacker, på andra o dig. Min älskade tyckte jag var 'ursnygg' i min, fast blev aldrig bekväm tyvärr.
  Spara din, du är supersnygg i den!!
  Trevlig helg!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Urtjusigt! Men varför denna kassa kvalitet....

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar klänning :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER