söndag 30 juni 2013

MINA FAVORITPRODUKTER - KOSMETIK/SMINK

Jag brukar tipsa då och då om favoritprodukter som jag själv älskar, dvs inget som är sponsrat på något sätt, utan produkter som jag själv köper och använder. Jag är mån om mitt utseende och framförallt om mitt ansikte och väljer bort produkter som kan skada min hy. Jag satsar på produkter av hög kvalité och med smink och kosmetik är det verkligen så att man får det man betalar för (om man inte bara köper för märkets skull). Ett nytt märke som jag själv upptäckt ganska nyligen heter Benefit och finns på nätet (tyvärr tar det lång tid om man beställer från deras webbshop) samt hos Sephora. Älskar deras fina förpackningar men framförallt den fina kvalitén på dessa. De håller verkligen vad de lovar.


Här har ni mina favortiprodukter för stunden. En hel del från Benefit som ni kan se men favoritmaskaran är fortfarande från CHANEL: le Volume de Chanel som är det bästa jag någonsin använt, kan varmt rekommendera denna om man vill ha volym, längd och separation som håller hela dagen. Fake up från Benefit är det perfekta sättet att dölja mörka ringar under ögonen (den är dessutom extra vårdande) och andra små kvisslor man kan ha, varvar denna och Diors Touche Éclat. Benefits Stay don´t stray är ett underbart ögonlocksprimer som även kan användas under ögat för att hålla concealer på plats extra länge, enkelt att arbeta med och gör att ögonmakeupen håller en hel dag. Läppglans: Sugarbomb ger fin lyster på läpparna, är inte klistrig och smakar mums :-)
Min absoluta favoritprodukt är dock Benetint som är den bästa rouge jag någonsin testat, den är lite krånglig de första två gånger att lägga men när man har lärt sig hur mycket och var man ska lägga det är den bästa produkten som finns. Min rouge ser naturlig ut och sitter HELA dagen, jag slipper se blek och glåmig ut på slutet av dagen. Den är dessutom väldigt dryg och håller länge.Här ser ni dessa produkter lite bättre.


När det gäller basen, så är det väldigt viktigt att man har rätt produkter. När jag hittar en bra foundation brukar jag köpa en ljus och en mörkare nyans som jag kan blanda till min färg beroende på om det är vinter eller sommar, man skiftar ju lite i ansiktsfärgen då. Shiseido och Kanebo har de bästa foundations  i mitt tycke om jag inte använder mineralfoundation från t ex Glominerals som också är toppen.
Shiseido är vårdande och ger en perfekt täckning samt en otrolig lyster i ansiktet, denna använder jag när jag behöver se fräsch ut hela dagen, annars använder jag mest BB-kräm och lite mineralfoundation till vardags.De här två produkterna är nykomlingar i min necessär och de är redan favoriter. Jag lägger först den flytande foundation på ansiktet och sedan om jag behöver lite extra täckning lägger jag lite av pudret (till vänster) över denna med en bred borste.
Hoppas ni gillar dessa tips, lite senare ska jag lägga ut Greta-klänningen och Lovley knit koftan från Odd Molly men nu ska det strax fixas lunch :-)
Hoppas ni har en fin dag!
KRAM!!8 kommentarer:

 1. Vad kul med ett nytt märke för mig. Måste spana in Benefit lite närmare tror jag. Särskilt rouge och för att dölja ringar under ögonen.

  kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Bra med tips! Jag blev intresserad av serumet från Clinique. Undrar om du använder primer och i så fall vilken? mvh Helene

  SvaraRadera
 3. Hej Helene: Ibland använder jag primer men inte varje dag. Jag har två stycken jag gillar: en från Benefit som heter PoreFessional länk här:http://www.benefitcosmetics.com/product/view/parentsku/THEPOIB184

  Och en från Dermalogica som också är superbra är:
  Skinperfect primer: http://skincity.se/sv/product/2462/dermalogica-skinperfect-primer-spf30

  SvaraRadera
 4. Hei,

  Takk for fine tips i kosmetikkjungelen.
  hva slags BB krem bruker du?

  Hilsen Elise

  SvaraRadera
 5. Tack för underbara skönhetsinlägg, love love!! Så du tycker Chanels mascara slår Armanis?? Blev också sugen på Benefits produkter! Får kolla Sephora! :)
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 6. Hej Lotta P: Skulle vilja säga att de är ganska likvärdiga och jag brukar faktiskt använda båda, först Chanel och sedan separerar jag ytterligare fransarna med Armani. Chanel håller dock lite bättre tycker jag utan att hamna under ögat, alls.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Hej Elise: Använder en hel del olika, har gjort ett inlägg om detta tidigare titta under rubriken eller sök på BB-kräm i bloggen. Gillar Rodial och Clinique, de har bäst täckning av de jag provat (har provat ca ett 10-tal olika).
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Åh, jag gillar också benefits smink. Och too faced också. Har alltid köpt på Sephora utomlands men det är härligt nu när de äntligen kommit till Sverige. Ett annat tips är Philosophy http://www.philosophy.com/ älskar deras hudprodukter och deras parfymer. Luktar som tvål och vatten och känns fräscht nu på sommaren. Gillar deras luktar bättre än Clean. Tack för mysiga inlägg på din fina blogg! Önskar dig en härlig sommar och ser fram emot höstens lyx/budget fynd!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER