måndag 23 september 2013

ATT ÄLSKA NATUREN & FÅNGA DEN PÅ BILD

Sen jag började med bloggen har mitt fotointresse växt fram, jag älskade foto tidigare också men med en egen blogg så tvingas man fota varje dag och om man som gillar utmaningar så utvecklas man med tiden. Att kunna fånga ett ögonblick med hjälp av kameran och att hitta rätt vinkel, den ultimata inställningen på kameran, att få rätt ljusinsläpp, hitta ett nytt objektiv som kan skänka fotande ännu en dimension är fängslande. Jag önskar jag kunde leva på det för jag kan verkligen förlora mig i bildskapandet och jag älskar att komponera en vacker bild. I mitt nästa liv ska jag bli fotograf :-)


Hoppas ni har en fin start på veckan min har verkligen kommit igång med en rivstart….
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Du är så himla duktig och jag förstår precis hur du känner, Kramar

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER