torsdag 19 september 2013

NU HAR HÖSTEN KOMMIT OCH JAG BEHÖVER CASHMERE

Jo, hösten har kommit igång rejält med en kick-start. Regn, kyla, massor av slit på jobbet, förkylningar, trötta barn, mörker, etc. Nu känner jag att jag behöver ha varma sköna plagg närmast kroppen. Plagg som är vackra men som även värmer och som jag kan slänga mig på soffan med. Davida har precis släppt sin fina höstkollektion och den är sååå fin. Är sugen på en cashmere poncho med ärmar i lila….så snyggt. Har ju tre-fyra stycken sen innan som jag bara älskar.


Här är min svarta Poncho with sleeves som jag lever i under höst/vinter. Leggings från Odd Molly, favorite just nu. Varför mitt hår ser rött ut måste bero på mitt bildredigeringsprogram….väldigt mysko men jag lovar att mitt hår inte är rött :-)Ska försöka se om vi inte kan ordna en fin tävling med Davida snart så någon av er får chansen att vinna ett av deras underbara plagg :-)


Här kan ni se Drottningen i Davidas fina kofta: Elegant Cardigan
SÅ klassiskt och snyggt!! 
Ha en fin kväll!!
KRAM!!5 kommentarer:

 1. Du ser alldeles jättesnygg ut i Davida ponchon! Tror Du att Du kan få någon rabattkod till Davida? Vore så underbart att få ett eller flera plagg därifrån! Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har en tröja i casmere, men skulle gärna vilja ha flera!! Håller med föregående talare också? Dina rabattkoder är så förtjusande. Tack för att du alltid delar med dig.

  SvaraRadera
 3. Jättefin poncho! Är Davidas plagg normala i storlek? Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Hej fina du!
  Tack för alla fantastiska tips - köpte Jascha omlottklänning förra veckan - jättefin!
  En liten chansning - jag är på jakt efter en Jaquard jumper - du är möjligtvis inte intresserad av att sälja din röda i förra årets modell om du har den kvar?
  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej fina du!
  Davida har underbara kläder:) Att vinna nÅgot- oj, oj det blir som julafton :)))

  Kram, Magdalena

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER