söndag 15 september 2013

ATT HA PROVAT EN SNYGG KLÄNNING

Idag är jag trött och nöjd efter en relativt lugn helg med mina Sessor. Ikväll ska det strax efter middagen få bli film för hela familjen och sedan sängen. I veckan fick jag hem en snygg och ombloggad klänning: Bongo Dress från Second Female som ni hittar HÄR. Denna snygga klänning har både Malenami och "Att vara någons fru" visat upp så snyggt så jag var tvungen att provad denna och se hur den satt på mig. Passformen är lös och ska vara lite oversize och rak. Den är hur snygg som helst i sina detaljer. Jag har tagit storlek M.
Den är så snyggt skuren med längre baksida. 


 Tyvärr är min kropp väldigt timglassformad vilket inte riktigt passar klockrent ihop med denna modell, särskilt då den har en låg midja som hamnar mitt där mina höfter är som bredast. Jag har försökt att dra upp den så den hamnar på midjan och även att dra ner den helt men den är helt enkelt inte för min figur. Har man rakare former eller helt enkelt ej så breda höfter funkar denna fantastisk bra.En väldigt klassisk och elegant klänning annars till ett mycket bra pris (799 kr).

OM NI RÅKAT MISSA MIN BLOPPIS VILL JAG BARA PÅMINNA ATT DET FINNS MASSOR AV VACKRA PLAGG KVAR OCH FINA MÄRKESVÄSKOR FRÅN MULBERRY OCH MICHEAL KORS. IN OCH KIKA VET JAG! KLICKA HÄR SÅ KOMMER NI DIT DIREKT.

Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Aaaah, den är ju så fin! har också kikat på den :-) Går och velar lite på storlekarna bara

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER