söndag 29 september 2013

ATT HA PYSSLAT MED LITE NYA SMYCKEN

Idag blir en lugn dag hemma, kanske en åktur med båten, sista för detta år vilket känns lite vemodigt. Jag har pysslat lite med smycken under de senaste veckorna, främst smycken som jag och tjejerna velat ha. Tänkte visa er lite fina bilder på mina senaste alster och lite senare kanske de hinns med en dagens. Inga ädla metaller eller stenar men de är nickelfria vilket gör att jag vågar låta tjejerna använda dem.Ja, jag behöver få vara kreativ emellanåt annars dör jag inombords. Hoppas ni gillade bilderna.
Vi ses förhoppningsvis lite senare och hoppas ni har en fin helg!
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Åh vad fina alster....tycker speciellt om det med LOVE!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så pysslig du är:) Jättefina smycken!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Å så fint du gjort! Jag har köpt en del fina pärlor på sistone av alias Hjoje på tradera rekomenderas! kolla in där om du behöver påfyllning Jag tyckte att jag fick mycket för pengarna, å det är ju bra! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER