tisdag 17 september 2013

FINA LEGGINGS FRÅN ODD MOLLY & LJUVLIG HÖSTJACKA

Jag gillar deepFLING, jag gillar servicen och deras fina priser :-) Dessutom har de ett fint utbud av Odd Mollysar. Det har flyttat in en del fina Odd Mollysar därifrån, jag tänkte börja visa några fina leggings och sen min fina nya höstjacka. Denna säsong har det inte blivit så många plagg från Odd Molly men några godingar har det blivit.


Snyggaste leggingsen från Odd Molly, riktigt snygga till såväl högklackat som till stövlar.


Snyggaste koftan från Jascha som är en favorit redan.
Upside down jacket i porcelain storlek 3 (liten i storlek) kunde jag inte låta bli, den är så underbar i ryggen.

Det ska bli spännande att se de sista fina plaggen från Odd Mollys sista släpp, ett, två plagg ska hitta hit och så Philander dress förstås :-) Längtar ni också efter några speciella plagg från Odd Mollys sista släpp?
Hoppas ni fått en fin start på veckan.
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Smukke leggings! Meget smukkere på dig end alle andre steder ;))
  Jeg har også luret lidt på jakken - men det lyder til at det vil være en god idé at prøve den før køb :)
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 2. alltid toppen ... jag Älskar din superfint blogg :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina val båda två. Jackan är ju grymt fin och legginsen har du ju kombat sååå snyggt :) Har inte heller så många "vill-ha" bland höstens mollysar. Skrev om det förra veckan. Så mycket annat fint nu och det känns liksom inte som det är de där riktigta "to-die-for" plaggen den här kollektionen :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Legginsen vill jag ha! Har inget speciellt annars som jag suktar efter. Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh jag tror jag måste ha den där jackan alltså. Tyckte du om den i blått?
  Stor kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER