måndag 9 september 2013

ATT HA PROVAT MER ODD MOLLY FW13 PÅ ÅHLENS

Jag är ju så nyfiken på den vackra Philander-serien så jag var tvungen att ta mig in till Åhlens igår och prova de plaggen som fanns där och som var alldeles ny uppackade. De är verkligen magiska. Hann bara prova en av blusarna, klänningen såg jag inte framme. Jag passade även på att prova några andra plagg när jag ändå var där :-)
Provade den fina koftan i bikermodell som heter Soldout Jacket i storlek 2. Färgen Dark Grey Melange är fin. Den är figurnära men normal i storlek. Pris ca 2.300 kronor.
 Snygga långklänningen i merinoull "the Artist Dress" i storlek 2 provades. Så fin i skärningen upptill, i decolltaget är denna verkligen underbar, samt fin längd.
Hmmm, denna är billigare än förra årets variant och minst lika skön.
Odd Mollys vackra Philander Short Blouse är verkligen en underbar festblus som dessutom kan kläs ner med jeans t ex. UNDERBAR. Ett måste känner jag nu efter att ha provat den och nu måste jag jaga Philander Dress och se hur den sitter på. Storlek 2 sitter perfekt.
Pris ca 2.000 kronor.
Färgen heter Lite Almost Black men den är mer blå i nyansen än svart, väldigt elegant tycker jag. Jag hade gärna provat den andra blusen som heter Philander Long Blouse med snörningen, får nog jaga rätt på den :-)


Odd Mollys Absentee jumper storlek 2 är verkligen fin i porcelain. Lite rymlig men jag hade inte trivts i en mindre storlek. Fin och vardaglig.
Pris ca 1.500 kronor.


Vad gillar ni bäst i Odd Mollys FW13 del 3 släppet? Någor ni fastnat för? Själv är jag lagom förtjust, finns några få väldigt fina plagg men flertalet är något för enkla för att tilltala min Odd Molly-sida. Vill jag ha stilren och enkel design då är inte Odd Molly mitt första val :-) Men vissa godbitar finns det, det gäller bara att hitta dessa.
Ha en fin kväll!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Ska jag vara helt ärlig....ingenting förutom möjligtvis Philander dress....
  Saknar det där lilla extra, som du säger mycket känns för "enkelt".
  Bästa köpet i höst canna cardigan.
  De andra två köpen är linnea dress och jeanskjolen/klänningen.
  That´s it!
  Kram Titti som hoppas på "Midwinter jewels"

  SvaraRadera
 2. Odd Molly brukar vara lite för blommigt och volangigt för mig, men svarta klänningen var jättefin. Gillade Absentee jumper också.

  SvaraRadera
 3. Tak for prøvninger :)
  Kjolen er vidunderlig på dig!
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt! Den svarta långklänningen sitte perfekt på dig!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER