tisdag 3 september 2013

LJUVLIG KLÄNNING FRÅN H&M & ETT SPÄNNANDE EVENT IMORGON

Idag fick jag hem en otroligt vacker klänning från H&M som jag upptäckte när en bloggerska visade upp den för ett tag sen. Nu lyckades jag få tag i en retur i min storlek och jag är såååå glad för denna. Det kommer bli en hel del bilder så jag hoppas ni är laddade :-)


Här tillsammans med skärp från Valerie

Skärp från Zetterberg


Vintagekavaj från Zara

Vintage kavaj från CREAM


Jo, å så måste jag visa denna ljuvliga väska från Christina Christersdotter i beige (jo ni har sett en i svart tidigare). Linnea Large är den ultimata väskmodellen för mig, rymlig, elegant och praktisk.
Nu finns denna HÄR (på 60% REA!!).
Perfekt till denna klänning :-)

Här tillsammans med två olika kavajer från Hunkydory (vintage)


Hoppas ni tyckte det var kul med alla dessa bilder :-) Imorgon ska jag till H&M:s VIP-event där man ska presentera höstens kollektion (som visades i Paris under Modeveckan).
Om ni följer mig på Instagram kommer ni att få en direktrapportering annars får ni se bilder så snart jag hunnit  fixa dessa :-)
Ha en fin kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Vacker klänning...snyggt med skärpet till.
  Hoppas det blir ett trevligt event imorgon!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Klänningen är verkligen ljuvlig, kram

  SvaraRadera
 3. Ooojjj så kär jag blev i väskan!! Uuuuursnyyygg!!! Så tack för det tipset! ;) Klänningen oxå kanon på dig.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej vilken storlek har du på klänningen?
  Vet du om den kommer att komma ut i butik.
  Den är underbart fin men mi storlek fanns inte inne på h&m
  Med vänlig hälsning,
  Lillemor i Gävle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror tyvärr inte att den kommer att komma ut i butik, det är en gammal modell och jag hade bara tur att haffa en retur.

   Radera
 5. Hej Lillemor,

  Jag fick ta en storlek större en normalt då min storlek var slut också. Jag chansade på 42 som är RYMLIG men jag tycker inte det gör så mycket på denna modell och dessutom brukar jag använda skärp. Lycka till i din jakt efter denna :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER