måndag 2 september 2013

MINA FAVORIT ODD MOLLY PLAGG DENNA SÄSONG

Ett av höstens bästa köp från Odd Molly är just Manbait sleeveless blouse och den vackra Shibori skirt. Älskar dessa fina plagg och jag har använt dessa flitigt. Några andra favoritplagg just nu är mina mockakavajer från Frontrow living och en fin kofta från Jascha som jag använt mycket eftersom jag trivs så i dessa.
Här ser ni den fina Jascha koftan, Shibori skirt och Manbait sleeveless blouse.
Fina mockajackan från Frontrow LivingHoppas ni har haft en fin helg och att ni får en fin start på denna vecka. Vilket är ert favoritplagg från denna säsong?
KRAM!!2 kommentarer:

 1. Hejsa fine :)
  Det er lige nøjagtig også mine favoritter denne sæson. Jeg elsker simpelthen Manbait :)
  Og du er vildt smuk i både nederdelen og toppen.
  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Fina favoriter!!

  Min absoluta favorit är LOTTA SKIRT - löv it!

  Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER