söndag 29 september 2013

DAGENS OUTFIT & DAGENS SMINKTIPS

Idag är jag trött, har dåligt med energi känner jag, funderar på att börja träna för att försöka hitta tillbaka min energi. Känner mig så oerhört trött och sliten. Nu till dagens outfit och dagens sminktips.


Kofta från Spira (numera Fira), Jeans och linne Odd Molly, halsband Valerie.


Sen tog jag hem denna kofta från Gudrun Sjöden och provade hemma tillsammans med sjalen som är från vinterkollektionen. Härligt material i bomull/ull. Söt men kanske att den blir lite för folklig.
Pris på koftan är 995 krSjalen däremot är jag mer förtjust i, tror den ska få stanna, vad tycker ni? Man kan vända den, ena sidan har vit botten och den andra svart. Mjuk och härlig att svepa sig in i.
Pris 745 kronor

Dagens sminktips är två produkter som jag bara inte kan vara utan (ja, Benetint ska ingå här också egentligen). Rouge Rockateur (ny) från Benefit är makalös fin på, ger en naturligt rosig färg på kinderna och doftar av rosor. Pigmentet är speciellt framtaget för att hålla länge och det tycker jag att den gör. Brukar köpa HÄR då det blir billigare än hemma.
Underbar helt enkelt! Sedan kan jag avslöja att jag inte använder den medföljande lilla borsten i asken utan använder min rougeborste från Sephora istället, borstar är A och O när det gäller resultat.


Makalös fin dosa :-)


Sedan måste jag än en gång tipsa om Chanels mascara (Le Volume de Chanel) som är den absoluta favoriten genom tiderna. Den ger allt, volym, längd och separation. Den håller dessutom hela dagen.
Kostar men den håller vad den lovar. Kommer aldrig att kunna byta mascara efter att ha använt denna.
Önskar jag kunde visa er bilder men det är svårt att göra det utan att visa hela ansiktet.


Ni ser hur borsten ser ut, det är den som gör hela skillnaden.
Hoppas ni har en fin helg.
KRAM!!9 kommentarer:

 1. Hej snygging! Tänk att se ut så där en vanlig sketen söndag :)
  Koftan du har på dig, är den ny eller?
  Jag saknar verkligen dina dagens.
  Kram A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej A,
   Koftan är från förra året :-)
   Hinner tyvärr inte med dagens när det är så stressigt som det varit men jag hoppas kunna ta igen det längre fram :-)
   KRAM!!

   Radera
 2. Håller med dig om koftan...kanske lite för mycket "folklig"...sjalen ser fin ut....ska kika in hos Gudrun imorgon!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tycker absolut du ska behålla sjalen, men inte koftan :-) Härliga och inspirerande bilder, som vanligt!

  Börja träna, vetja. Själv har jag hakat på danspass och fått massor med glädje och energi i mitt liv. Med familj, jobb och hem är det alltid mycket men jag har valt att prioritera dans tre ggr per vecka. På min hemort har Friskis & Svettis jättebra danspass och vi är ett härligt gäng i åldrarna 12-85 år!! Ingen, jag lovar INGEN, är gladare efter ett träningspass än oss.

  Ha en finfin dag!

  /Gry

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för inspirationen! Måste verkligen bara bestämma mig :-)
   KRAM!!

   Radera
 4. Jag dyker alltid upp när det vankas sminktips haha ;) Rouget ser bedårande ut och mascaran har jag tro det eller ej inte testat! Alltså Chanels nästa ggn! Sjal stanna, kofta tillbaka! :)
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 5. Har du testat D-vitamintillskott mot tröttheten?
  http://www.kostdoktorn.se/d-vitamin
  Röstar också för att sjalen får stanna ;)

  SvaraRadera
 6. De sista bilderna med koftan (Fira) o sjalen är verkligen snyggt ihop! Väldigt fint på dig!
  Håller med om mascaran! Haft Chanel i flera år o är mycket nöjd med den.
  Hoppas du snart blir piggare o får mer energi!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 7. Vill bara passa på att tacka för rabatten från NOOS som du fixade :-) Hämtade ut mitt paket nu... och där var den fina The Knit Jacket, Porcelain! Ska bli så kul att prova den på!

  //Gry

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER