torsdag 5 september 2013

ATT HA VARIT PÅ VIP-EVENT HOS H&M

Jag hade turen att bli inbjuden till H&M på ett VIP-event där jag fick kika (och handla) H&M:s omskrivna höstkollektion 2013 (H&M Autumn Collection 2013) som visades upp i Paris under modeveckan. Denna underbara kollektion kommer ut i butikerna IDAG så missa inte detta (kommer även att finnas online).


Här ser ni min kasse med plagg som skulle provas :-)


Nja, inget för mig men annars väldigt poppis :-)


 Stötte ihop med den vackra Efva Attling som också var på plats. Hon är verkligen så vacker och trevlig i verklighet :-)

Lovar visa lite senare idag plaggen som provades och som fick följa med hem :-)
KRAM!!


1 kommentar:

  1. En hel del fint....jag kikade online.....köpte en klänning.
    Spännande se vad som fick följa med dig hem!....känner igen blusen.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER