söndag 22 september 2013

DAGENS SMINKTIPS OCH DAGENS OUTFIT :-)

Vilken helg! Så fint vi har haft det med sol och krispig luft. Fuktiga höstlöv, skrattande barn, årets kanske sista grillning, gott vin, god mat, musik, film och så har vi varit en tur ut med båten. Lovely!
Idag ska jag bjuda på lite sminktips, några saker i min necessär som jag inte kan vara utan och så en fin dagens som jag tror att jag faktisk vill behålla ett tag till :-)


Odd Mollys fina Jaquard Jumper i Pink, storlek 2 inköpt hos NOOS är bara så fin. Har knappt använt den men det var en tjej som frågade om jag kunde tänka mig att sälja den och då passade jag på att prova den på nytt och insåg att den får definitivt stanna ett tag här och användas istället.
Här tillsammans med de underbara vita chinos från Odd Molly (även kallade "vindrickarbrallorna" :-), Peace Army pants, storlek 3.

Nu till mina sminktips där samtliga produkter kommer från Benefit. Detta är underbara produkter med underbara förpackningar, gillar den kombinationen :-) Ni kan handla dessa hos Zephora eller via nätet  Nätet (från Englad så man slipper skatt). Jag beställde nyligen den nya primern från Benefit: Stay Flawless för att testa om den verkligen håller i 15 timmar, om min foundation sitter bättre på och med bättre täckning tack vare denna. Jag testade den tillsammans med Benefits egen foundation som ni ser på bild: Hello Flawless Oxygen WOW (min färg heter Honey).
Jag måste säga att på mig funkar den fantastiskt bra och jag får mera täckning och min sminkning sitter hela dagen fram tills jag ska lägga mig. Man måste dock vara snabb med appliceringen, så snart man dragit på sig detta stick över ansiktet ska man genast lägga på sin foundation, den får inte torka in då blir det inte snyggt och jämnt. Jag kan varmt rekommendera denna.


En ny favorit jag hittat är även denna lilla ask som gör undervärk med ögonbrynen och ögonen. Där finns en concealer som tar bort mörka ringar och en ljus ögonskugga som lyfter ögat, vid sdan av ögonbrynsvax och ögonbryns skuggor. Penslar, en liten pincett och en liten kaja medföljer också. 
OUMBÄRLIG i min necessär.

 Den här rougen Fine One One är så läcker och jag brukar ha denna ovanpå min benetint rouge som jag bara inte kan leva utan. Denna rouge ger en fantastisk fräsch glöd på kinderna och har även en inbyggd highlighter.
Sedan kan den användas på läpparna också.
HÄR kan ni se hur den ska användas och tips på hur man lägger på den.
Perfekt att ha med i väskan om man vet att man ska ut efter jobbet.


 Här ser ni hur primern ser ut, den är som ett stick och enkel att lägga på men man får vara försiktig så den inte torkar, innelocket måste på varje gång.


Jag har här lagt på primern och sedan foundationen och sedan Fine One One rouge på detta.
Jag ska även fixa några före bilder när jag inte har smink alls men jag kan helt enkelt intyga att jag har en del pigmentförändringar i ansiktet och är emellanåt ganska glåmig i ansiktet.
Med dessa produkter ser man absolut yngre ut, de ger ett naturligt resultat, ger fin lyster och man ser knappt sminkad ut. Man se min ålder på ögonen men det kan jag leva med. Jag är trots allt 43 och inte 23 år längre.

Hoppas ni gillar sminktipsen och att ni även haft en fin helg!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for fine sminketips! Den jumpern ser helt fantastisk ut på deg, og jeg ønsker meg en jeg også. Man blir glad av rosa!
  Ha en god aften:) klem

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg outfit och härliga sminktips! Min dotter är helt såld på Benefit och det lutar mot att jag också kommer testa :-)

  Vill passa på att tacka för att en underbar blogg som är en av två jag besöker dagligen.

  Kram Gry

  SvaraRadera
 3. Blev så nyfiken på Fine one one - måste göra ett nerslag hos Sephora :) Tack för tips!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Åh älskar dina sminkinlägg och lookfantastic.com är jag stamkund hos! ;) Du ser jättefin ut!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 5. ja visst är deras produkter bra!! en helt klart ny favorit för mig :-)
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER