torsdag 5 september 2013

H&M:S HÖSTKOLLEKTION 2013 - AUTUMN COLLECTION 2013

Då var det dags att visa upp lite fina bilder från det som följde med hem från H&M igår. Provade de fina klänningarna men även om passformen var fin var den långa alldeles för lång och den kortare alldeles för hög i halsen för min smak. Men BYXORNA, de är LJUVLIGA! Så fin passform på de två modellerna jag provade. De lårhöga stövlarna var poppis men är inget för mig, liksom fuskpälsen som inte heller är jag. Så här kommer en massa bilder på de plagg som följde med hem.


Här ser ni snygga kavajen och mina favoritbyxor med underbar ledig passform och snygga detaljer, dessutom gjorda i en underbar kvalité som gör att de är helt underbara på. Tog min normala storlek i dessa, storlek 40 på kavajen och byxorna (testade 42 men då blev de väldigt lediga).


Vackraste blusen i kollektionen är denna underbara blus, storlek 40 och mycket prisvärd.
Här ser ni byxor i närbild. SÅÅÅ snygga och bekväma.
Tyvärr började ljuset ta slut vid det här laget…..beklagar det. Men toppen som jag provar var en otippad överraskning. Denna toppen är MAGISK! Prisvärd och normal i storlek, tog 40 även här.
Så snyggt bakifrån, både toppen och byxan.


 Här kommer också blusen i svart ;-)
Jo, sen hittade jag detta ljuvliga halsband som inte var en del av kollektionen som som var så snygg att den fick följa med hem den också :-)


Hoppas ni gillade bilderna :-) Imorgon blir det Odd Molly provning hos NOOS och jag ska se om vi kan fixa ett fint erbjudande till er snart :-)
Ha en fin kväll!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Mycket snyggt .....blusen med paljetter baktill oväntat läcker på!
    Får ta och kika på plaggen igen....
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Så snyggt på dig, särskilt översta kavajen känns mycket du och byxorna blir även jag nyfiken på nu! Fin- fina köp, hoppas allt är bra med dig, Kramar

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER