fredag 25 oktober 2013

ATT GÅ LITE VINTAGE

Hinner inte med bloggen så mycket som jag vill, har så mycket jag vill visa upp och så många bilder och kombinationer i huvudet. Det får bli senare helt enkelt, men idag ska jag visa en underbar kombo med vintagekänsla från Memelie.
Byxorna med inbyggd väst, blusen och hängslena är samtliga inköpta HÄR och jag älskar dessa :-) 
Jag har storlek 42 i byxorna och storlek 42 även i blusen så att det inte ska dra vid knapparna vid bysten.


Jag ska visa ljusare bilder när jag hinner ta bilder i dagsljus :-) Mörkret gör det omöjligt att få till fina bilder men ni ser i varje fall ungefär hur det ser ut. Hängslena som man köper separat göra hela skillnaden, älskar dessa. Med en kavaj över syns de inte men jag vet att de sitter där :-)

Jo, förresten: GLÖM INTE ATT IDAG ÄR SISTA DAGEN ATT TÄVLA OM FINA EFVA ATTLING ÖRHÄNGEN, MISSAINTE DET. Just nu är det otroligt stora chanser att vinna dessa.
Hoppas ni har en fredag.
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Fin du är.. :)
  Hoppas du har en fin kväll och jag önskar trevlig helg,
  kram!

  SvaraRadera
 2. Såååå otroligt snygg du är i byxorna!!!
  Ha en fin helg!!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Verkligen snygg outfit!
  Önskar dig en skön och avslappad helg!
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER