måndag 28 oktober 2013

VINNAREN AV DE VACKRA EFVA ATTLING ÖRHÄNGEN ÄR.....

Ni var ca ett 50-tal som var med och tävlade (fick en del tävlingsbidrag via Facebook också :-) Och jag är lite förvånad att inte fler blev sugna på dessa UNDERBARA örhängen men desto bättre för de som tävlade antar jag. Jag drog helt enkelt ett namn via en slumpgenerator på nätet där alla tävlande hade det nummer som du tävlade i, dvs första kommentaren hade nummer 1, osv. Den som lämnat mer än en kommentare (t ex de som glömt sin mailadress)  fick samma nummer så inget fusk har förekommit. Vinnaren av de underbart vackra Sleeping Beauty Loops är, nr 13:
 Therese Ericson som hade följande kommentar:


Självklart passar jag på att tävla om dessa underbara örhänge som varit mina favoriter sedan jag såg dem första gången. Enkla men ändå effekfulla, de piggar verkligen upp i höstrusket! http://www.efvaattling.se/sleeping_beauty_hoops/p/2010

Tävlingen går dessutom ut på min födelsedag;)

GRATTIS!!! 
Efva Attling kommer att kontakta dig och maila dig din vinst därefter. Dubbelkolla att du lämnat rätt mail, lämna den annars i en kommentar (kommer inte att publiceras) inkl din adress så blir det enklare att få tag i dig :-)
Hoppas du får mycket glädje av dessa fina örhängen som även blivit favoriter hos mig :-)
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Grattis till vinnaren:) Jag har nog glömt att anmäla mig till tävlingen (så dumt när du har en sådan fin tävling!)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Stort GRATTIS!! Jag hade tänkt anmäla mig men var i New York förra veckan och tänkte att jag redan har en massa kul som händer runt mig och unnar verkligen någon annan att få vinna (inte för att jag tror jag hade vunnit, men ändå).

    //Gry

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER