torsdag 10 oktober 2013

ATT TIPSA OM ATT FINA NANTUCKET HAR 20% RABATT PÅ CHILLNORWAY

Tänkte snabbt in och tipsa om att fina butiken NANTUCKET har kört igång en kampanj där man får 20% rabatt på allt från ChillNorway. Jag har varit sådär lagom nyfiken på deras kollektion i höst, har inte alls tyckt att det varit samma finess och skirhet i plaggen som tidigare säsonger vilket gjort att jag blickat mot annat håll. Nu när jag fick reda på rabatten började jag titta på det som fanns hos Nantucket och upptäckte en underbar kavaj som jag bara måste prova, så den klickades hem.Fabio jacket är beställd i storlek L då den verkar ganska rak i modellen och jag har som sagt ganska breda höfter :-)
Hoppas nu bara den passar. Ni kan även se den här på vackra MALENAMI.
Ha nu en fin torsdag så hörs vi snart igen.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER