onsdag 30 oktober 2013

DAGENS BUDGET OCH LYX KOMBO

Hinner inte med bloggen och dessutom är det höstlov för mina Sessor vilket jag tänker utnyttja till max. Vill bara passa på att visa er ett budgetfynd, blusen från Lindex fyndade jag på Rea för några hundralappar. Smyckena från Efva Attling däremot är min lyx :-)


Halsbandet är från Efvas nya kollektion Sleeping Beauty och örhängena är nya och från kollektionen Maui.


Jeansen är gamla och från Circle of trust.Hoppas ni också får ett fint höstlov och kanske kan ta ledigt någon dag.
Vi ses!
KRAM!!
1 kommentar:

  1. Väldigt snygg blus du fyndat och den passar perfekt till jeansen. Hur kunde jag missa din fantastiska tävling?! Jag har bara haft för mycket att göra på sistone :(. Hoppas du sett att jag mailat dig?
    Ha en jättefin vecka med barnen! Kram Nilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER