lördag 5 oktober 2013

MINA OLEANA KÖP :-)

Älskar Oleanas plagg, har blivit ett par plagg som jag helt enkelt inte kunnat motstå. Samlargenen kikar igång direkt på dessa konstverk. Klassiska koftor som alltid kommer att kännas rätt, inget som kommer att bli omodernt eller fult med användning. Kvalitetsplagg med en twist.Den här fina långa koftan från Oleana är en dröm, så vacker och så skön på. Dessutom gör den att man känner sig både längre och slankare, sånt gillar jag ;-) 
Perfekta höstkoftan men blir magiskt fin även till vita byxor och vitt topp i vår.
Den kostar en slant men om man tänker på hur mycket man lagt och lägger på typ Odd Molly plagg känns det inte längre lika jobbigt. Dessa koftor är handtillverkade på plats i Norge och så långt ifrån massproduktion man kan komma. Materialet är naturmaterial, ull och silke av högsta kvalité vilket också känns bra. Jag har köpt alla mina Oleana plagg hos Oleana & Friends som jag tycker har en hög servicenivå och som dessutom ligger centralt i city. Ett litet familjeföretag med mycket hjärta och underbara plagg.


Skärpet i midjan (siden) är också från Oleana. Perfekt till en massa plagg och dessutom ursnygg över koftorna.


Jag återkommer med fler bilder på fler av mina Oleana köp lite senare, dessutom ska jag testa min vackra Odd Molly Once in a Lifetime Coat till lite olika kombinationer och se vad jag kan få ihop.
Vi ses i helgen!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Bra köp - sååå snygg - både du och koftan!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja, de är verkligen vackra. Riktiga konstverk. Tyvärr blir de för varma för mig annars skulle jag också investerat i en sådan. Den du köpt nu är mycket fin, bra färger som kommer att hålla i evigheter./Maja

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER