söndag 13 oktober 2013

ODD MOLLY VACKRASTE PLAGG DENNA SÄSONG…..

Jo, måste erkänna….det blev en Once in a lifetime kappa/klänning till från deepFLING denna gången där jag har stammisrabatt och där det är betydligt billigare än Sverige. Fanns bara storlek 3 kvar så jag chansade, flytta lite knappar och vips så sitter den perfekt :-) Denna är verkligen bara sååååå vacker. Här kommer en bildkavalkad.


Under denna kappa har jag en underklänning från Odd Molly som jag köpte för flera år sedan, Wunder Underlace tror jag den heter och den är KLOCKREN till kappan, enligt mig :-)


Min sexåring har tagit de två nedersta bilder, visst är hon duktigt!!!Jag avslutar med en sista bild från vår båtutflykt :-)
Ha nu en fin kväll!!
KRAM!!


1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER