onsdag 16 oktober 2013

UNDERBARA NYHETER FRÅN EFVA ATTLING

Idag dimper det ner en massa vackra smyckesnyheter från Efva Attling i deras internetbutik och i deras fysiska butiker. En underbar kollektion och även lite nytt har det dykt upp i befintliga kollektioner sen jag kikade sist. Jag blev bjuden på en fin visning av nyheterna och jag kommer att visa upp några av gobitarna lite senare på bloggen. Lite längre fram kommer det att bli fina tävlingar där ni chansen att vinna fina smycken från Efva Attling. Mycket att se fram emot med andra ord :-)
Pris 2.600 kronor.
Pris 1.800 kronor.

Halsbandet och örhängena är makalösa, ännu vackrare IRL.
Visar upp lite bilder på några av dessa underbara smycken snart :-)
Hoppas ni har en fin vecka!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Underbart vackert smycke! Skapar ett visst ha-begär kan jag lova :-) Mina favoriter hemma är Imagine Pendant och Little Rose Petal. Sen tycker jag om Miss Butterfly som du har. Den ligger högt upp på min önskelista.

  Ser fram emot flera bilder!

  /Gry

  SvaraRadera
 2. Ih hvor er de fine - er vild med stjernesmykket - glæder mig til at se flere billeder.
  KH Charlotte

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER